Realme GT 6 vine oficial în Europa

Realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță că flagship-ul GT6 își va face debutul și în Europa. Mai mult, Realme anunță că a făcut pași importanți pe piața europeană, asigurându-și un loc în Top 4 în Q1 2024, potrivit celor mai recente date ale Counterpoint Research.
Moondrop MIAD01 5G

Gadget: Moondrop MIAD01 5G: telefon pentru audiofili pasionați de muzică

Am văzut zilele trecute lansarea acestui gadget, pe măsură ce trece timpul mi se pare mai interesant. Pe scurt: au dus ideea de smartphone mai departe, incluzând un amplificator pentru audiofili și pasionați de muzică doritori de calitate maximă. Moondrop producea deja o serie de căști premium. MIAD01 este abrevierea pentru Mobile Internet Audio Device […]
Huawei lansează Nova 12 SE și Nova 12i

Huawei lansează Nova 12 SE și Nova 12i – două noi variante în România

Huawei completează seria Nova 12 cu încă două smartphone-uri disponibile de astăzi în România: Huawei Nova 12 SE și Nova 12i. Ambele modele impresionează prin design și specificații bune la nivel de camere foto, baterie, ecran și capacitate de stocare. Au fost dezvoltate în spiritul Nova, cuvânt care înseamnă „nou”, simbolizând tinerețe, stil și încredere.
Seria Huawei Pura 70

Seria Huawei Pura 70 include patru modele

Seria Huawei Pura 70 include patru modele: Pura 70 de bază, Pura 70 Pro, apoi Pro+ și Ultra. Fiecare are specificații diferite și niveluri de preț diferit. Ele au fost lansate în China, dar venirea lor în Europa este așteptată de ceva vreme. Știm că urmează să lanseze multe produse noi în curând.
The Boring Phone

The Boring Phone: proiect de telefon clasic realizat de HMD și Heineken

The Boring Phone este un proiect de telefon clasic, cu clapetă și butoane, care a fost prezentat de HMD Global. Au colaborat cu Heineken și retailerul Bodega pentru asta, ca să stea oamenii la bere la discuții, nu pe smartphone. Producătorul telefoanelor Nokia a decis anul acesta să lanseze și telefoane mobile sub propriul brand.
HUAWEI Nova 12s

Huawei Nova 12s a fost lansat oficial în România

Huawei Nova 12s este disponibil de astăzi pe piața din România. Este un smartphone midrange, cu design special, dar compania nu îl mai trimite la review. Din specificații ies în la iveală camera selfie ultrawide de 60 de megapixeli și senzorul de pe spate de 50 de megapixeli.