Motorola Moto G04 a fost lansat oficial

Motorola a lansat azi Moto G04, cel mai nou membru al familiei moto g 2024. Cu un design elegant, un ecran captivant, funcții avansate ale camerei foto și performanțe puternice, Moto G04 oferă un pachet convingător pentru utilizatorii care caută un dispozitiv accesibil, dar de calitate superioară.
minimal phone

Minimal Phone: lasă rețelele sociale și fii mai productiv

Minimal Phone face parte dintr-un trend recent, care abandonează rețelele sociale și pune focus pe productivitate. Pe lângă minimalism, produsul are o autonomie extraordinară, patru zile fără priză. Bine, ecranul e-ink este alb-negru, iar funcțiile sale sunt mai mult de comunicare. Au mai încercat unii varianta asta și nu au avut succes. Via: Civilization.

Moto G24 a fost lansat oficial astăzi

Motorola prezintă Moto G24, un smartphone al noii familii Moto G 2024 care îmbină calitatea și prețul accesibil. Acesta e disponibil la partenerii companiei, la prețul recomandat de 799 lei. Moto G24 vine în 3 culori: Matte Charcoal, Ice Green și Pink Lavender.
OnePlus 12 lansat

OnePlus 12 lansat global, românii mai au de așteptat

OnePlus 12, următorul flagship foto, este lansat global marți, dar acesta este doar primul pas în afara Chinei. Românii mai au de așteptat, o să revin eu cu detalii când va fi lansat și local. S-ar putea să fie acompaniat de varianta mai accesibilă, dar foarte bine dotată OnePlus 12R.

Moto G34 5G a fost lansat oficial

Motorola a anunțat oficial Moto G34 5G, cel mai accesibil dispozitiv 5G. Continuă misiunea brandului de a face tehnologia accesibilă pentru toți. Acesta va fi disponibil din 22 ianuarie în România.