Predator Extreme

Trotinetă electrică Acer Predator Extreme

Acer își extinde gama eMobility cu trotineta electrică Predator Extreme. Are o suspensie dublă și un sistem de frânare hidraulică, un motor de 960 W, o capacitate de urcare a pantei de 18% și baterii înlocuibile.
Acer Swift Go 16 SFG16-71-78JS

Acer Swift Go 16 review: portabil și ușor aduce o experiență premium

Am testat Acer Swift Go 16 (SFG16-71-78JS), un laptop orientat spre călătorie, productivitate și design. Pare mai degrabă laptop pentru companie și activități de tip Office sau pentru învățare. Neavând placă grafică dedicată nu duce jocurile și se mișcă mai dificil în aplicațiile mai intensive care necesită procesor grafic. Editare video, grafică 3D și altele […]
Predator Z57

Acer lansează monitoare de gaming curbate OLED și MiniLED

Linia de gaming Predator se extinde cu patru noi monitoare – două cu panouri MiniLED și două cu panouri OLED, toate concepute pentru a prezenta jocurile în toată splendoarea lor. Noile opțiuni MiniLED oferă imagini superbe și includ modelul Predator Z57 de 57 de inch cu o rezoluție maximă DUHD (7680×2160) la 120 Hz și […]

Acer a prezentat laptopuri Swift Go la CES 2024

Acer a prezentat noile laptopuri Swift Go AI cu procesoare Intel Core Ultra la CES 2024. De asemenea, au fost anunțate actualizări la Acer Swift X 14 cu cele mai recente GPU-uri NVIDIA GeForce RTX 40 și noi platforme accelerate de inteligență artificială pentru creare de conținut, studiu și gaming.
Swift Go 14

Acer a lansat oficial laptopul Swift Go 14

Acer a lansat oficial laptopul Swift Go 14 pregătit pentru inteligența artificială și echipat cu noile procesoare Intel Core Ultra. Noul laptop permite experiențe și capabilități accelerate de AI, completate de Intel AI Boost și Copilot în Windows 11.
Acer TravelMate P6 14

Acer TravelMate P6 14 – laptop business pentru profesioniști

Am testat Acer TravelMate P6 14 (TMP614-53), versiunea de ultimă generație a laptopului business. Este un model subțire, ușor și performant, foarte bun pentru drumuri, pentru profesioniști. Are materiale premium și vine cu un ecran OLED superb. O actualizare puternică față de generațiile anterioare.
Predator Triton 16

Acer Predator Triton 16: laptop de gaming premium

Acer își extinde portofoliul de gaming premium cu noul Predator Triton 16. Noul laptop pentru jocuri și muncă este echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core din a 13-a generație, grafică NVIDIA GeForce RTX 4070 și cu până la 32 GB de memorie RAM DDR5.

Acer Predator Orion X: desktop de gaming lansat împreună cu monitoare noi

Acer a lansat oficial desktop-ul Predator Orion X și noi monitoare curbate pentru pasionații de gaming. Dotat cu procesor Intel Core i9-13900KS de a 13-a generație și GPU GeForce RTX 4090, oferă performanțe de gaming ridicate. Au prezentat și monitorul curbat de gaming Nitro XZ452CU V de 44,5 inch. Dar și monitorul de gaming Predator […]