Concurs: descoperă gadgeturile Avantree, [încheiat]

Un nou concurs pentru voi: descoperiți gadgeturile Avantree, lăsați aici un comentariu și puteți câștiga un cadou de Sărbători. Eu v-am scris ieri câteva idei de cadouri, mai multe găsiți pe site-ul lor, dar și pe eMAG. Update: câștigătorii sunt aici.

Idei de cadouri (II): gadgeturi și accesorii smart de la Avantree

Într-un nou episod din seria “Idei de cadouri” vă prezint niște gadgeturi și accesorii smart de la Avantree, am testat două modele de boxe, două de căști și două standuri, diferite ca idee și utilizare. O să avem un concurs în care puteți câștiga o parte din gadgeturi, vă aștept pe blog vineri.
concurs computerblog.ro

Concurs Avantree 3 – Ghicești și câștigi

Bun, primele două concursuri Avantree s-au încheiat și revenim astăzi cu al treilea. De data asta, trebuie să ghiciți premiul – de fapt să urmați toți cei trei pași. Cine nu a îndeplinit cerințele nu va primi premiul (!). Concursul durează pînă pe 14 mai, ora 22-00. Mult succes!
Avantree Pacifica

Avantree Pacifica – boxe și handsfree Bluetooth la purtător

Avantree Pacifica este o boxă Bluetooth pentru telefoane și tablete, dar care poate fi folosită și ca hands-free pentru birou sau chiar atunci când sunteți la iarbă verde. Am mai testat produse de gen, în cazul de față mi-a plăcut că s-a conectat rapid și fără probleme, iar sunetul este de calitate bună, fără zgomote. […]
concurs avantree

Concurs Avantree (2): citești, comentezi și câștigi

Primul concurs s-a încheiat, felicitări câștigătorului, îl găsiți aici. Al doilea concurs începe chiar acum. El se va încheia pe 25 aprilie la ora 22-00 cu o nouă tragere la sorți. Urmăriți pașii și respectați cerințele. Cei care au făcut primul pas săptămâna trecută, pot trece peste el. Dar dacă la final găsim că nu […]