Într-un nou episod din seria “Idei de cadouri” vă prezint niște gadgeturi și accesorii smart de la Avantree, am testat două modele de boxe, două de căști și două standuri, diferite ca idee și utilizare. O să avem un concurs în care puteți câștiga o parte din gadgeturi, vă aștept pe blog vineri.

Idei de cadouri

1) Casca Apico – cea mai mică cască Bluetooth cu microfon și suportă conectarea a doua dispozitive simultan. Îmi place că are dimensiunile unui degetar, dar calitatea audio este bună și autonomia este mare. Puteți vorbi în continuu 3 ore înainte să cedeze. Casca se încarcă în aproximativ 2 ore. Versiunea Bluetooth 4.1 permite conectarea a două telefoane.

2) Stand pentru laptop.
Este un suport smart pentru laptop, poate fi folosit pe pat, pe fotoliu sau la birou, se poate înălța sau se poate lăsa mai jos, poate fi folosit de copii, dar mai ales de studenți. Este bun și pentru caiet, pentru scris de mână, dar și pentru laptop, pentru tabletă și … pentru farfuria cu mâncare. Are scenarii de utilizare multiple și nu costă mult. Recomand.

3) Boxa Avantree Torpedo – este o boxă perfectă pentru birourile mici unde puteți folosi sistemul pentru conferințe. Are trei moduri de sunet, se conectează wireles prin Bluetooth și poate fi folosită în diverse scenarii. Modurile de lucru sunt 3D Surround / Dynamic Bass / Balance Audio, se conectează la telefon, la tabletă, la laptop sau player de muzică. E bună pentru filme, pentru clipuri. Și nu este scumpă.

4) Avantree Cyclone – o boxă portabilă, rezistentă, care are slot de carduri MicroSD unde se pot stoca melodiile preferate, este rezistentă la intemperii, dispozitivul perfect pentru drumeții. Are un suport pentru a se monta pe cadrul bicicletei, puterea totală este 10W, iar datorită tehnologiei NFC se conectează prin simpla atingere. Cred că este favorita mea, pe lângă standul pentru laptop.

5) Căști Avantree Audition Pro – sunt ușoare și wireless, se conectează prin Bluetooth și au tehnologie NFC pentru conectarea rapidă la orice device. Bateria integrată oferă autonomie de 40 de ore, ceea ce mi se pare mult peste media accesoriilor de acest gest. Iar prețul este foarte bun.

6) Avantree Powerhouse Plus – este un suport de birou, un organizator de deviceuri care trebuie să stea la încarcat. Are tehnologie de încărcare rapidă, iar pe masă arată mai bine, nu mai ai o grămadă de telefoane și tablete stând aiurea.

Vouă care dintre gadgeturi vi se pare interesant? Ce ar merge cel mai bine pe post de cadou?