Bun, primele două concursuri Avantree s-au încheiat și revenim astăzi cu al treilea. De data asta, trebuie să ghiciți premiul – de fapt să urmați toți cei trei pași. Cine nu a îndeplinit cerințele nu va primi premiul (!). Concursul durează pînă pe 14 mai, ora 22-00. Mult succes!

concurs computerblog.ro

Răspunde la ghicitoare parcurgând cei trei pași:

– Este mică, are Bluetooth, se poate folosi cu orice telefon sau tabletă și ține bateria pînă la 6 ore – ghici ciupercă ce-i?

Pasul 1. Vizitează site-ul Avantree.ro și vezi ce produse oferă ( fii atent la detalii) și înscrie-te la newsletter;
Pasul 2: Ghicește despre ce produs Avantree este vorba.
Pasul 3. Lasă un comentariu aici în care să spui ce este și cu ce device ai dori să “împerechezi” produsul Avantree din ghicitoare;

Premiu: o … Avantree.

Răspunsul final pe 14 mai.

Sunt 104 comentarii. Multe, foarte multe geșite. Am să le aprob acum doar pe cele corecte, după care trag la sorți câștigătorii. Trebuia să spuneți – ce este și cu ce device împerecheați produsul(!)…

Răspunsul corect era:
raspuns_concurs_computerblog-3

Mini boxa Pluto Air.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !