Disney investește serios în producătorul Fortnite, Epic Games

Compania Walt Disney a anunțat o nouă colaborare cu Epic Games, producătorul Fornite. Disney a anunțat o investiție de 1,5 miliarde de dolari, care le aduce circa 9 procente din pachetul de acțiuni al companiei. Evaluarea Epic Games în urma acestei investiții este la aproximativ 22,5 miliarde $.
invazia secreta disney plus-min

Invazia Secretă îl readuce pe Nick Fury de astăzi pe Disney+

Mult așteptata serie Invazia Secretă este disponibilă pe Disney+ de astăzi, 21 iunie. Este diferită de celelalte proiecte ale celebrelor studiouri Marvel. În lupta pentru dreptate și adevăr, o distribuție de excepție face ca misterul și suspansul să schimbe tonul, ducând Marvel într-o nouă direcție interesantă. Invazia Secretă este o poveste neașteptată de spionaj și […]

Ahsoka vine pe Disney+ din 23 august

“Star Wars: Ahsoka” se lansează pe 23 august pe Disney+. Noul serial original live-action de la Lucasfilm o are în rolul principal pe Rosario Dawson. Dacă nu aveți cont, vă puteți face unul folosind link-ul meu special.

Ahsoka, încă un serial care ar putea ieși bine

Disney+ și Lucasfilm au prezentat în cadrul evenimentului Star Wars Celebration desfășurat la Londra weekendul trecut trailerul pentru mult așteptatul serial Ahsoka, cu Rosario Dawson în rolul principal. Dacă nu aveți cont, vă puteți face unul folosind link-ul meu special.

Am văzut sezonul trei din Ilegal cu Mariana van Zeller: primul episod este filmat în România

Am văzut la invitația National Geographic sezonul trei din Ilegal cu Mariana van Zeller (Trafficked with Mariana van Zeller). Emisiunea revine diseară (23 februarie) de la ora 22:00 în premieră la televizor. Dacă nu știți emisiunea, vă citez din prezentare: Jurnalista Mariana van Zeller, câștigătoare a premiilor Peabody și duPont, dezvăluie cum acționează cele mai […]

Numărătoare inversă până la lansarea sezonului 3 din Mandalorian

Disney+ lansează un nou poster și un nou video dând startul numărătorii inverse până la premiera sezonului 3 “Star Wars: The Mandalorian” . Dacă nu aveți cont, vă puteți face unul folosind link-ul meu special. Mult așteptatul sezon are premiera pe 1 martie, exclusiv pe Disney+. Sezonul 3 Star Wars: The Mandalorian Disney+ a dezvăluit […]

Ultima zi a ofertei Disney+ Day

Astăzi este ultima zi când mai puteți face abonament Disney+ cu 6,99 lei. Am să vă țin la curent cu următoarele oferte, evident. Dar nu cred că vor mai fi atât de bune. Dacă nu ați făcut deja, e timpul să faceți abonamentul ieftin prin link-ul meu.

Oferta specială de preț cu ocazia Disney+ Day

Astăzi este ziua Disney+, adică D-Day, când aduc multe premiere. Dar vestea și mai bună este că oricine face abonamentul de astăzi plătește doar 6.99 lei în prima lună. Și da, se poate face în continuare prin link-ul meu dacă nu ați făcut deja.

Premiere surpriză cu ocazia Disney+ Day

Astăzi este ziua Disney+, adică D-Day, când aduc multe premiere. Dar vestea și mai bună este că oricine face abonamentul de astăzi plătește doar 6.99 lei în prima lună. Și da, se poate face în continuare prin link-ul meu dacă nu ați făcut deja.