Samsung EHS Mono R290

Mai complex decât un aer condiționat normal: Samsung EHS Mono R290

Am participat la evenimentul de lansare în România a noului Samsung EHS Mono R290. Este o pompă de căldură, un dispozitiv mai complex decât simplul aer condiționat. Poate să răcească vara, dar poate să și încălzească iarna, produce și apă caldă și poate fi alimentat cu ajutorul panourilor solare pentru o experiență eco avansată.

De astăzi revine rabla pentru electrocasnice

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat începerea primei etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice, spune Risco. Se dau vouchere de 400 de lei pentru trei categorii de electrocasnice. Sursa foto: https://ro.depositphotos.com/ Rabla pentru electrocasnice Programul Rabla pentru Electrocasnice da șansă romanilor care vor să renunțe la aparatele vechi din casa pentru a-și achiziționă unele noi, […]
samsung Bespoke

Electrocasnicele Bespoke aduc mai multă culoare în casele românilor

Samsung România a prezentat oficial online gama de electrocasnice Bespoke. Deocamdată la noi sunt disponbiile frigidere, congelatoare și combine. Victor Armășelu, director al diviziei Consumer Electronics Samsung România și Bulgaria, ne-a explicat noile trenduri în domeniu. El a prezentat câteva dintre noile produse.
Samsung @ CES 2021

Noutățile Samsung la CES 2021: electrocasnice, roboți, televizoare

Samsung a prezentat ieri noutățile sale pentru un ”normal mai bun” la CES 2021: în special electrocasnice, roboți, televizoare și altele. Compania sud-coreeană a continuat eforturile pentru sustenabilitate și a anunțat programul Galaxy Upcycling pentru locuințe și extinderea procesului de împachetare ecologică pentru televizoare în 2021.
test Mi Robot Vacuum-Mop Pro (18)

Am testat Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro

Am testat Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro, unul dintre dispozitivele smart lansate de compania chineză. Am văzut la diverse evenimente astfel de roboți, dar nu avusesem unul acasă pînă acum. Sincer, mi se pare că merită luat un astfel de dispozitiv, dar caut o variantă cu autonomie mai mare.
samsung AX5500

Samsung a prezentat online gama de purificatoare de aer

Samsung a lansat oficial în cadrul unui eveniment online o nouă categorie de produse: purificatoarele de aer. Îmbină designul modern cu tehnologia de ultimă generație, pentru un aer curat printr-un sistem puternic de filtrare, care captează până la 99,97% din particulele de praf.

Espressor Philips 3100 review: era și timpul pentru upgrade

Da , sunt dependent de cafea, recunosc. Am avut ocazia să degust multe tipuri de cafea și la ora actuală iubesc două tipuri diferite: cea realizată prin infuzie, dar și espresso (sau expresso? care e varianta corectă?). Iar cei de la Philips au reușit să mă cucerească cu un nou espresor din seria 3100.
Adi Hadean la miele point dorobanti (1)

Miele Point pe Calea Dorobanți nr. 20-28 în București

Am vizitat azi Miele Point Dorobanți, al doilea magazin deschis de Miele în București, care a înregistrat vânzări de 400.000 de euro în primul an de la inaugurare. Investiția inițială realizată de Miele în deschiderea magazinului a fost de 100.000 de euro.