Google: cei care utilizează AI pentru articole nu au un conținut original

John Mueller, responsabilul Google cu căutarea online, a declarat pe Reddit că cei care utilizează AI pentru articole nu au un conținut original. După cum știm, motorul de căutare apreciază și relevanța autorului, vechimea și specializarea acestuia. Iar tehnologia AI se inspiră din alte site-uri și folosește texte și informații care au fost publicate deja.

Telefoane Samsung care primesc actualizarea Android 14 / One UI 6.0

Am preluat aici o listă de telefoane Samsung care primesc actualizarea la Android 14, altfel spus One UI 6.0. Sunt și modele de tip flagship, dar și modele mai ieftine. Sud-coreenii sunt printre cei mai activi în privința actualizărilor. În timp, tot mai mulți producători de telefoane vor face actualizări, pentru că este o cerință […]
Google LAB Ai Politehnica

Google Lab în cadrul Universității Politehnica din București

Google deschide un laborator AI botezat “Google Lab” în cadrul Universității Politehnica din București. Studenții au acces la resursele Google și ale partenerilor pentru a-și dezvolta abilitățile de programare și de dezvoltare a produselor digitale. Anunțul vine la foarte scurt timp după inaugurarea unui laborator Vodafone.

Telefoane care primesc Android 14 și noutățile platformei Google

Android 14, următoarea versiune a platformei mobile Google, a făcut pași înainte la evenimentul anual I/O. Însă nu a mai fost un element central (focusul a fost pe AI), iar despre platforma mobilă s-a vorbit puțin. Totuși, trebuie să menționăm aici principalele noutăți și care sunt primele telefoane care primesc Android 14.