Humane AI PIN

Humane AI Pin ar avea lansarea pe 9 noiembrie

Humane AI Pin, următorul pas în evoluția tehnologiei mobile, ar putea avea lansarea oficială pe 9 noiembrie, scrie The Verge. Gadgetul de tip proiector, care promite toate interacțiunile de pe smartphone, dar fără ecran, ar putea costa destul de mult și s-ar putea să depindă de un abonament lunar, spune The Information.
Google LAB Ai Politehnica

Google Lab în cadrul Universității Politehnica din București

Google deschide un laborator AI botezat “Google Lab” în cadrul Universității Politehnica din București. Studenții au acces la resursele Google și ale partenerilor pentru a-și dezvolta abilitățile de programare și de dezvoltare a produselor digitale. Anunțul vine la foarte scurt timp după inaugurarea unui laborator Vodafone.

De ce ne-am putea entuziasma privind noua versiune Chat GPT (GPT-4)

Ați văzut că nu m-am băgat în valul de entuziasm cu Chat GPT. Este tot o tehnologie, nouă, promovată ca buzz-word acum. Țineți minte 3D și cum toate televizoarele, telefoanele și tabletele vor trece la 3D? Da, cam așa ceva. Însă acum au prezentat Chat GPT-4, cea mai nouă versiune și aici sunt lucruri reale […]

George al BCR va deveni în viitor autonom. Automatizarea și personalizarea sunt direcțiile de dezvoltare

Am participat la un nou eveniment din seria BCR Tech Expert Hub. Împreună cu principalii bloggeri și jurnaliști de tehnologie am discutat despre transformarea digitală a BCR, despre evoluția George și planurile de dezvoltare pentru platforma inteligentă. Am stat de vorbă cu Maurizio Poletto – Chief Platform Officer Erste Group, Marian Ignat – director executiv […]

Domenii în care AI și-a făcut deja intrarea

Inteligența artificială este prezentă în tot mai multe modele și face deja parte din viață noastră de zi cu zi, ușurându-ne misiunea în multe momente. Cercetătorii au încercat să atingă tot timpul limitele și să obțină tot ce pot mai bun, iar inteligența artificială este folosită în prezent în domenii variate.