Top 5 produse Xiaomi la reducere de Fan Festival

Sunt ultimele zile de Xiaomi Fan Festival cu reduceri importante și vă recomand mai jos top 5 produse care merită cumpărate. Pe lângă design, hardware sau performanță, prețul contează destul de mult pentru mulți din români. Așa că e păcat să ratați aceste oferte.
telefoane noi

Cauți să cumperi telefon nou? Trei lucruri de verificat înainte

Înainte de a cumpăra un telefon mobil nou, trebuie să verifici câteva lucruri. Întâi performanța procesorului, pentru că de asta va depinde experiența ta personală cu acel telefon. Nu neapărat cel mai bun, dar să fie peste ceea ce ai deținut în prezent. Apoi, citește review-uri ca să vezi durata bateriei și eventualele puncte slabe […]

Black Friday 2023: telefoane, televizoare, laptopuri și alte produse – oferte și prețuri reduse pe bune (actualizat)

Black Friday 2023: sfaturi cum să nu iei țeapă. Exemple de produse la preț bun. Reduceri și prețuri la telefoane, televizoare, laptopuri. Am pus mai spre final și electrocasnice, electronice, desktop-uri și alte produse. Doar pe 10 noiembrie sunt prețuri bune. Atenție la ce oră încep reducerile! (!) Am actualizat cu informații și produse noi.

Reducere NordVPN și la ce te ajută

NordVPN are o reducere specială în cadrul ofertei de Black Friday. Au un discount de 69% și trei luni gratis pentru noii clienți. Explic mai jos de ce este util un VPN și de ar merita să plătiți pentru încă o chestie care “se găsește gratis”.

Realme C53 este la ofertă la Evomag

Realme C53, un smartphone destul de dotat, cu cameră foto ok, procesor decent cu nuclee de putere, baterie mare, este acum la ofertă specială la Evomag. La acest preț este chiar bine plasat, cu 150 de lei mai ieftin. Și sub nivelul de preț al lui Realme C51.

Vodafone lansează cartela “Banii Înapoi”

Vodafone a lansat astăzi „Cartela Banii Înapoi”, un nou produs preplătit unic în România prin care, la fiecare reîncărcare a Cartelei Vodafone cu minimum 6 euro credit, utilizatorul primește înapoi valoarea reîncărcată în aplicația My Vodafone. Suma returnată este dublată dacă utilizatorul face reîncărcarea din aplicația My Vodafone.

Reduceri Huawei cu ocazia Valentine’s Day

Anul acesta, Huawei marchează Valentine’s Day cu . Sunt promoții speciale în magazinul online Huawei Store. Pe lângă reduceri, sunt oferte și pachete pentru el și ea, vouchere și multe altele. Campania se numește HUAWEI Valentine’s Day 2023 – Cadouri perfecte pentru orice tip de iubire.