OnePlus Nord CE 4

OnePlus Nord CE 4 a fost lansat oficial

OnePlus Nord CE 4 a fost lansat oficial. Linia Nord a adus telefoane care aveau ADN-ul OnePlus, dar la un preț mult mai accesibil. Iar apoi compania a mers mai departe cu seria Nord CE – Core Edition. Adică telefoane de bază cu funcțiile OnePlus.
OnePlus 12 versus OnePlus 12R

Ce telefon să aleg: OnePlus 12 sau OnePlus 12R?

Am încercat să răspund la întrebarea din titlu, fair-play, ca și cum aș alege pentru mine. Am pus în balanță elementele pro și contra și am tras câteva concluzii la finalul acestui text. Puteți vedea și clipul video, este mai jos.
OnePus 12R review

OnePlus 12R review: mai mult decât un simplu midrange

Am testat și OnePlus 12R, un model de aproape flagship, comparabil cu OnePlus 11 și cu mult mai ieftin decât OnePlus 12. Discutăm diferențele într-un articol separat, pe care sper să-l termin săptămâna asta. Este mai mult decât un simplu midrange, este premium, arătos, bine făcut, dotat, dar totuși la noi costă spre 700 de […]
OnePlus 12 review-

OnePlus 12 review: cel mai atractiv flagship, dar nu este perfect

Am testat OnePlus 12 și sunt încântat de el: dotat, arătos, fără să fie cel mai scump flagship. Însă tocmai acest vârf de gamă pe fotografie nu aduce senzori foto de top. Modulul principal este competitiv, dar pentru celelalte camere a apelat la senzori de 48 și 64 de megapixeli, destinați în general telefoanelor midrange. […]
OnePlus 12 hands on și impresii 20240201_173218-001 (1)

OnePlus 12 hands on și impresii: vine în România la preț măricel

OnePlus 12 a ajuns oficial în România, la un preț mai mare decât în Europa sau în Asia. Vestea bună este că aduc și OnePlus 12R, versiune foarte bine dotată și semnificativ mai accesibilă. Ambele sunt telefoane bune, arătoase și dotate, dar aștept să le testez înainte să fac vreo recomandare concretă.

Acord Oppo-Nokia pentru rezolvarea disputei privind patentele (inclusiv pentru OnePlus)

Compania de tehnologie Oppo a anunțat că a semnat un acord global de cu Nokia, care acoperă brevetele esențiale pentru standardul 5G și alte tehnologii de comunicații mobile. În urma acordului, ambele părți vor rezolva toate litigiile aflate în curs în toate jurisdicțiile. Inclusiv pentru brandul OnePlus. Condițiile specifice ale acordului sunt confidențiale, conform acordului […]
OnePlus 12 lansat

OnePlus 12 lansat global, românii mai au de așteptat

OnePlus 12, următorul flagship foto, este lansat global marți, dar acesta este doar primul pas în afara Chinei. Românii mai au de așteptat, o să revin eu cu detalii când va fi lansat și local. S-ar putea să fie acompaniat de varianta mai accesibilă, dar foarte bine dotată OnePlus 12R.

OnePlus 12 se lansează oficial pe 5 decembrie

OnePlus 12, următorul flagship al companiei, se lansează oficial pe 5 decembrie. Și în acest caz este o lansare devansată cu aproximativ o lună. Anul trecut, OnePlus 11 se lansa pe 4 ianuarie și avea evenimentul global în februarie. Analiștii speră că vom vedea OnePlus 12 în Europa din ianuarie 2024.

OnePlus 12 aduce o cameră foto specială de la Sony

OnePlus 12 se pregătește intens de lansarea oficială. Va debuta probabil luna aceasta în China și ulterior, poate în ianuarie, pe bătrânul continent. Noul flagship este bine dotat tehnic și va rezolva multe din problemele raportate la OnePlus 11 5G.
OnePlus 12

OnePlus 12 se anunță deja un flagship competitiv

OnePlus 12, următorul flagship al companiei, se anunță deja competitiv. Vine în serie după un OnePlus 11 foarte bun. Zvonerii se așteaptă ca OnePlus 12 să sosească în decembrie. Terminalul va avea pe spate trei camere. O combinație de senzor principal și telefoto de 50 de megapixeli și ultrawide de 64 MP. Acum au ieșit […]