Black Friday 2020 la PCGarage

PC Garage anunță startul campaniei Black Friday de Gaming pe data de 13 noiembrie. În cadrul campaniei magazinul va oferi reduceri substanțiale la sute de produse din toate categoriile.

Noul Dell XPS 13 a ajuns în România

Dell a anunțat disponibilitatea în România a laptopului XPS 13 9300, premiat la CES 2020 (Best in Show). Dispozitivul a intrat pe piața locală în data de 15 aprilie și poate fi comandat, momentan, pe site-ul PC Garage, iar în curând va fi disponibil și la alți parteneri Dell.
sursa gold

Oferta PC Garage pentru gamerii care adoptă AMD

PC Garage a anunțat azi o nouă ediție a campaniei „Te echipăm gratuit”, dedicată fanilor ADM. De data aceasta, campania oferă cadou clienților o sursă de alimentare certificată 80 Plus Gold, la achiziția setului format din orice procesor + orice placă de bază + placă video AMD Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary.
reduceri pcgarage bf 2017

Produse la reducere Black Friday la PCGarage

PC Garage să startul reducerilor de Black Friday 2017 în noaptea dintre 16 – 17 noiembrie și continuă până pe 19 noiembrie, în cadrul campaniei ”Black Weekend”. Dacă vreți să luați ceva, puteți folosi link-ul meu, nu pierdeți nimic.

Black Friday 2017 la PC Garage: focus pe gaming

PC Garage, magazin online dedicat pasionaţilor de gaming şi hardware, vă aşteaptă şi anul acesta cu o nouă campanie de Black Friday, de data aceasta cu sute de produse la preţuri imbatabile. Startul reducerilor începe în noaptea dintre 16 – 17 noiembrie și continuă până pe 19 noiembrie, în cadrul campaniei ”Black Weekend”.
emag cumpara pcgarage

eMag cumpără PCGarage – nu știm valoarea

eMag cumpără PC Garage, nu știm valoarea tranzacției. Magazinul specializat în produse IT și electronice va fi dezvoltat separat de eMag, acordul de preluare fiind încheiat în luna aprilie. Un brand fain, care a crescut datorită nișării către zona entuziaștilor hardware/gaming și a unei comunități create pe MyGarage.