Noile telefoane Samsung au ajuns în oferta Vodafone

Noile modele Samsung Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24, care oferă experiențe de utilizare a smartphone-ului facilitate de inteligența artificială, sunt disponibile pentru precomandă în oferta Vodafone EasyTech. Smartphone-urile pot fi achiziționate cu reducere.

Tehnologia salvează vieți: Vodafone scrie iar istorie alături de Salvamont

Marcăm un nou moment istoric pentru Salvamont România, cu sprijinul Vodafone: noi echipamente de ultimă generație vor permite salvarea de victime în lacuri, râuri sau în cazul viiturilor. Pentru prima dată Salvamont beneficiază de drone cu inteligență artificială, un detector performant de tip sonar, precum și un dispozitiv de salvare de tipul scubajet.

Vodafone a primit iar certificarea independentă a calității rețelei

Pentru mine, ca și pentru orice freelancer, rețeaua mobilă este esențială. Serviciile de date mobile mă ajută să rămân permanent conectat și să pot face online tot ce am nevoie. Și sunt convins că foarte mulți profesioniști și antreprenori sunt în aceeași situație. Sunt deseori uimit de cât au evoluat serviciile mobile, cât de repede […]

Vodafone lansează cartela “Banii Înapoi”

Vodafone a lansat astăzi „Cartela Banii Înapoi”, un nou produs preplătit unic în România prin care, la fiecare reîncărcare a Cartelei Vodafone cu minimum 6 euro credit, utilizatorul primește înapoi valoarea reîncărcată în aplicația My Vodafone. Suma returnată este dublată dacă utilizatorul face reîncărcarea din aplicația My Vodafone.

Vodafone a anunțat rezultatele financiare pe ultimul an fiscal

Vodafone România a anunțat principalii indicatori financiari pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2022. Compania a înregistrat venituri din servicii de 764 milioane euro. Comparativ cu anul financiar trecut, veniturile din servicii în baza organică au înregistrat o scădere de 0,1%. Baza de clienți a Vodafone România a ajuns la 11,1 milioane la 31 […]