Radu Georgescu, care tocmai a anunțat o investiție de 4 milioane de euro în Avangate, povestește pentru dandragomir.biz despre gadgeturile de care nu se desparte pe parcursul unei zile. Cel mai inedit, un proiector ultraportabil NEC. Fondatorul Gecad lucrează pe un laptop ultra-subțire Lenovo X300 și are un telefon HTC Desire. De asemenea, știm de pe pe blogul lui Radu Georgescu că folosește un iPad.

 

Radu Georgescu

[D.D.] – Care este gadgetul fără de care nu ai putea rezista, după care trebuie să te întorci de la birou să-l iei?
[R.G.] – Nu mă întorc după nimic… poate după portofel. Telefonul – HTC Desire / Android – am un post pe blog “de ce“.

Radu Georgescu folosește atât la birou, cât și atunci când călătorește un laptop Lenovo ThinkPad X300, modelul ultra-portabil lansat la scurt timp după MacBook Air, dar care are o serie întreagă de funcții specifice liniei moștenite de la IBM.

Lenovo Thinkpad X300

Lenovo Thinkpad X300 este un laptop rezistent, nu doar ușor, are unitate optică încorporată, chiar și GPS.

“Laptopul îl folosesc fără accesorii (fără mouse, tastatură sau monitor etc), pentru că de obicei sunt în altă parte decât la birou” povestește Radu Georgescu. De asemenea, el a ținut să menționeze că are un proiector ultraportabil NEC.

Radu Georgescu nu este pasionat de fotografie, iar muzica favorită o ascultă direct de pe telefonul mobil sau de pe laptop.
Zilele trecute, fondul de investiţii 3TS Capital Partners, prin 3TS Cisco Growth Fund, a cumpărat un pachet minoritar din Avangate pentru 4 milioane de euro. Înfiinţată în 2005, Avangate, care face parte din grupul Gecad, a avut o evoluţie ascendentă, dublându-şi veniturile aproape în fiecare an. “Capitalul va fi destinat în principal dezvoltării operaţiunilor Avangate în America de Nord şi Europa, precum şi inovaţiei în tehnologie” spun oficialii companiei.