Forum +40747644953 număr de spam care sună cu cereri de WhatsApp

• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
ads
  • Autor
    Dan Dragomir
    Keymaster

+40747644953 este un robot de spam care te sună și citește un mesaj de pe bandă. Bună ziua, aplicația dumneavoastră a fost aprobată, contactați-mă prin WhatsApp. Ei fac acest lucru pentru că se presupune că WhatsApp ar fi criptat și nu pot fi găsiți. Numărul este probabil un prepaid luat fără date personale.

Metodele de înșelăciune sunt variate. Fie vă cere pe WhatsApp date personale pentru a accesa credite. Fie vă trimite apoi link-uri infectate. Nu am răspuns ca să văd care este metoda lui. Sunt mai multe metode de fraudă despre care vă scriu mai jos.

Am scris numărul pentru Google: 0040747644953 sau 00 40 74 76 44 953  eu am căutat și nu am găsit nimic despre el.

„+40 747 644 953”
      „+40 747 644 953”

„+40 764 893 393”

Metoda 1

Metoda povestită de Digi. Persoanele necunoscute vor solicita sub diverse pretexte un cod de verificare pe care l-ați primit prin SMS. Pentru autentificare sau pentru a depăși o «eroare tehnică» sau «necesitatea urgentă de ajutor». După ce le furnizați codul, aceștia pot prelua controlul asupra contului dumneavoastră de WhatsApp şi îl pot utiliza pentru a înșela alte persoane sau pentru alte scopuri

Verificați întotdeauna identitatea persoanei care vă contactează. Dacă primiți cereri neobișnuite sau urgente, apelați direct persoana respectivă pentru a confirma autenticitatea mesajului.

Metoda 2

În conversație se solicită  “conectarea la WhatsApp pentru a putea vota sau altă autentificare”. În acest moment, utilizatorului i se solicită numărul de telefon. Apoi pe aplicația WhatsApp, aflată pe telefonul victimei, se primește un cod necesar pentru asocierea unui dispozitiv, pe care victima îl introduce în fereastra pop-up, moment în care rămâne sub impresia că a „votat”. În realitate, utilizatorul a oferit atacatorilor acces la contul său de WhatsApp. Metodă povestită de infocurs.

Metoda 3

Cu un cont furat de escroci, se trimit mesaje către apropiații persoanei. Omul a primit prin intermediul WhatsApp un mesaj de pe numărul personal al unui prieten bun, prin care aceasta din urmă i-ar fi solicitat să o împrumute cu suma de 3.275 lei.

După ce a realizat transferul sumei de bani, bărbatul ar fi contactat telefonic persoana apropiată pentru a-i confirma transferul. Atunci a constatat că a fost victima infracțiunii de înșelăciune, persoana apropiată nesolicitându-i bărbatului nicio sumă de bani.

Viewing 1 post (of 1 total)
    • You must be logged in to reply to this topic.

Forum +40747644953 număr de spam care sună cu cereri de WhatsApp