Forum Alte întrebări Cum descarc un video TikTok (download video)

Etichetat: , , ,

 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #341641
  Dan Dragomir
  Keymaster

   Tutorial: cum descarc un video TikTok în 2o21. Urmează articolul pas cu pas pentru informații despre how to download TikTok video.

   tiktok downoad video cum descarci clipuri

   Descarcă TikTok video

   TikTok facilitează descărcarea videoclipurilor, conform InfluencerMarketingHub. De fapt, spre deosebire de alte platforme de socializare, TikTok are o funcție încorporată care vă permite să accesați videoclipuri pe care creatorii le-au pus la dispoziție în câțiva pași scurți. Mai mult, nu trebuie să aveți un cont TikTok pentru a descărca videoclipuri. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați și să instalați aplicația și să urmați instrucțiunile de mai jos.

   Atenție mare la eventualele probleme:

   • Dacă urmezi tutorialul pentru a descarca video TikTok trebuie să înțelegi că unele clipuri, video sau conținuturi online sunt protejate de legea drepturilor de autor. Aceasta înseamnă că, cu excepția cazului în care conținutul (inclusiv videoclipurile descărcate de pe TikTok) nu este autorizat în mod expres sub licențe Creative Commons, este supus dreptului de autor. Dacă îl descarci și apoi îl urci pe canalul tău sau postezi pe Facebook, Instagram sau Youtube, poți fi amendat.

   long press and save

   Cum se descarcă videoclipurile TikTok

   Această metodă vă permite conform GadgetHacks să descărcați videoclipuri TikTok pe un smartphone cu iPhone și Android. Pentru aceasta, urmați acești pași:

   1. Deschideți TikTok pe telefon și selectați videoclipul pe care doriți să îl descărcați;
   2. Apăsați pictograma de partajare și selectați Salvare videoclip;
   3. Aceasta va salva automat videoclipul în spațiul de stocare local al telefonului;
   4. Descărcarea videoclipurilor în acest fel va lăsa un watermark uriaș (sigla TikTok);

   share and download

   Ce facem dacă TikTok download este blocat?

   Dacă nu vedeți că opțiunea „Salvați videoclipul” apare în oricare dintre cele două metode de mai sus, utilizatorul respectiv a blocat în mod specific alți utilizatori să nu-și descarce videoclipurile. În acest caz, nu există nicio modalitate de a descărca videoclipul fără a utiliza o aplicație. Dar din fericire există și aplicații.

   Pentru Android, puteți utiliza „TikTiok download video app”, din magazinul Google Play. Pentru iPhone, există comanda rapidă „Tiktok Downloader” (este necesară aplicația Shortcuts pentru acest link). Ambele vă permit să salvați videoclipuri de la utilizatori care blochează descărcarea.

   Descarcă video TikTok fără watermark

   Watermark-ul impus de TikTok este uneori uriaș, peste tot video. Poate ascunde părți din cadru, scrie NDTV. Când doriți doar să vizionați aceste videoclipuri pe telefon poate e foarte enervant. Există modalități de a descărca videoclipuri TikTok fără această marcă, dar amintiți-vă avertismentul de mai sus privind drepturile de autor.

   Există mai multe site-uri web care vă permit să descărcați videoclipuri TikTok fără watermark. Am enumerat cele mai fiabile dintre acestea în pașii de mai jos, dar rețineți că toate aceste site-uri sunt puțin buggy, deci dacă nu puteți descărca de pe oricare dintre aceste site-uri, puteți încerca alte variante listate mai jos.

   Urmați acești pași pentru a descărca videoclipuri TikTok fără logo:

   1. Deschideți TikTok pe telefon sau computer și selectați videoclipul pe care doriți să îl descărcați.
   2. Pe telefon, apăsați butonul de partajare și atingeți Copiere link. În mod similar, dacă utilizați un computer, deschideți videoclipul pe care doriți să îl descărcați și copiați linkul din bara de adrese.
   3. Accesați https://ttdownloader.com/ și introduceți linkul video în caseta de căutare. Apăsați GET Video. Din opțiunile de mai jos, alegeți-l pe cel care spune „Fără watermark”. Acum, selectați Descărcați videoclipul. Gata, videoclipul dvs. va fi descărcat local pe dispozitiv
   4. Poate funcționa sau poate da eroare. În funcție de asta, vă opriți sau încercați altă variantă.

   Înregistrare video cu screen recorder

   Într-o perioadă scurtă de timp, TikTok a atras atenția oamenilor din întreaga lume și a devenit una dintre cele mai populare aplicații de social media. Aplicația de creare și partajare a videoclipurilor a atras deja peste un miliard de descărcări pe smartphone-uri și chiar pe PC-uri.

   Când vizionați un videoclip interesant pe TikTok și doriți să-l descărcați, pot apărea unele probleme, cum ar fi probleme de permisiune, conexiune slabă la Internet, etc. În acest articol, vă vom arăta un recorder TikTok competent și metoda de înregistrare a ecranului TikTok pe diferite dispozitive, scrie EaseUS.

   Pe un iPhone

   Pentru a înregistra ecranul pe telefon, nu trebuie să descărcați nicio aplicație terță parte de pe site. Datorită funcției de înregistrare a ecranului, care a fost adăugată la iOS 11, este posibil să faceți o copie a unui videoclip care se redă pe iPhone. Cu toate acestea, înainte de înregistrare, trebuie să puneți funcția de înregistrare pe centrul de control, astfel încât să o puteți lansa oricând.

   Pasul 1. Deschideți TikTok și găsiți videoclipul pe care doriți să îl înregistrați.

   Pasul 2. Glisați în sus pe Centrul de control și atingeți butonul „Înregistrați”. După numărătoarea inversă de trei secunde, începeți redarea videoclipului. Telefonul dvs. va înregistra videoclipul pentru dvs.

   Pasul 3. Așteptați în timp ce videoclipul se redă, apoi opriți înregistrarea când ați terminat. Videoclipul va fi stocat în Fotografii.

   Pe un Android

   AZ Screen Recorder este o aplicație de înregistrat ecranul stabilă și bună. Vă ajută să înregistrați videoclipuri cu ecran fluente și clare. Cu o mulțime de funcții precum captura de ecran, editor video și ecran live stream, această aplicație oferă o modalitate ușoară de a înregistra tutoriale video, apeluri, jocuri, spectacole live și videoclipuri care nu pot fi descărcate.

   Cu această aplicație, puteți înregistra cu ușurință un videoclip TikTok care vă place, precum și spectacole live de la Periscope, Bigo Live sau Tik Tok, YouTube și Twitch. Din Android 10, acest recorder de ecran gratuit va suporta înregistrarea audio internă. Rețineți că necesită Android 5.0 sau o versiune ulterioară. Vă vom arăta cum să îl utilizați pe un telefon Samsung.

  Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

  Forum Alte întrebări Cum descarc un video TikTok (download video)