• Acest subiect are 10 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 3 zile, 2 ore de Bente ANCA.
Vizualizare 11 articole - 1 la 11 (din 11 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #257256 Răspunde
  Dan Dragomir
  Keymaster

  RCS&RDS contact: cum reclami deranjamente la contact deranjamente:

  Prima încercare ar fi să suni la numărul de telefon: 031.400.4600
  Sau dacă este vorba de serviciile din celelalte țări, aveți numerele de contact pentru Digi Mobil Spania 031.400.64.22 sau Digi Mobil Italia 031.407.40.77.

  Sau poți să intri pe pagina RCS&RDS contact, alegi acolo județul tău și apoi primești un număr de contact local.

  Există posibilitatea de contact deranjamente RCS RDS direct  online pe site-ul lor oficial. Asta dacă aveți deja un cont de client pe platforma specială Digicare. Sau dacă aveți răbdarea necesară să faceți un cont nou. Dar aveți nevoie de o grămadă de informații când faceți contul online.

  Acolo mergeți la Intrare în contul meu Digi.

  rcs&rds contact

  Acolo la Sesizări, puteți deschide un nou subiect privind serviciile RCS RDS sau Digi Mobil. Veți primi răspuns la un moment dat.

  Există niște adrese de e-mail dar nu știm dacă la ele răspunde cineva: serviciu.clienti@rcs-rds.ro . Pentru dovada de plată a serviciilor puteți trimite dovada de plată pe adresa de e-mail: dovezi.plata@rcs-rds.ro.

  Eu nu cunosc alte metode de contact pentru deranjamente RCS RDS, dacă aveți alte idei sau numere de telefon de contact, lăsați un comentariu aici. Cum semnalați deranjamente RDS atunci când pățiți așa ceva?

  M-a disrat faptul că multă lume crede că aici este pagina de contract RCS RDS. Din păcate nu am cum să le trimit eu mesajele mai departe.

  #287918 Răspunde
  Adina Ionescu

  Buna ziua, am un telefon Allview P6 Pro, cumparat acum un an si jumatate, cu abonament Digi, si am ceva probleme cu el.
  1. Inca de cand l-am cumparat, uneori, cand vorbesc cu cineva mi se spune ca se aud discutii pe fond, ca si cum ar mai fi cineva pe fir, eu fiind singura in camera. Este deranjant, deoarece interlocutoul nu aude prea bine ce-i spun.
  2. Uneori telefonul meu are initiative proprii, in sensul ca suna la intamplare pe cineva din lista de contacte, fara sa stiu si ma trezesc cu telefon din partea persoanei respective , ca raspuns la apelul meu.
  Va rog solutionati acest lucru, daca se poate, sau spuneti-mi ce sa fac. Daca continua asa, s-ar putea sa renunt la acest abonament si sa trec din nou la Vodafone.

  Multumesc anticipat.

  Adina Ionescu

  #288550 Răspunde
  Dan Dragomir
  Keymaster

  Telefoanele Allview au mari probleme. Puteți merge la un service, dar o să vedeți că e defect din vina dvs. 🙂

  #296881 Răspunde
  bidilean lenuta

  de ce nu se poate lua legatura cu „relatii clienti'”????? robotul voerbeste de nu se mai opreste indiferent pe ce tasta se apasa !nu va bateti joc de clienti aita timp cit eu sunt cu plata la zi ,iar internetul i-mi dispare tot la 2-3 minute !nu pot sa intru pe nici un subiect,ca dispare conexiunea !!!!!

  #297953 Răspunde
  Serban

  Bună seara am făcut și eu o sesizare asta seara pentru ne funcționalitatea internetului fics și persoana de la col sentar mia închis telefonul că de urmare timp de o luna de zile am tot făcut se auzeau pentru aceiași problema dar nu merge mai mul de 4 zile colegi de la servis mi-au zis mi-au zis că au o problema cu o așa zisa căsuța de amplificarea semnalului după stiloul unde sunt eu legat dar nu se rezolva nimic ce se întâmplă nu știu și persoana persoana de la coolcentar să îți închidă
  telefonul in nas nu misa întîmplare niciodată pentru că i-am adresat o întrebare pentru ce perioada se remediază defectul și să im dea și mie scris pe imeil care este perioada pentru care va merge internetul că m-am saturat sa tot sun va rog care citiți acest comentariu satin și mie un răspuns ce pot face în continuare fără să rezilieze contractul că nu sunt in țară acasă îl folosește decit familia

  #298052 Răspunde
  Claudiu

  Nu stiu daca cineva de aici poate sa ne ajute. Cei de la Enel au venit sa schimbe un transformator pe strada si bineinteles ca au afectat principalul cablu de fibra optica rcs. L-au agatat cu un camion inalt. Pe str. Martir Marius Ciopec nr.18 in Timisoara

  #311571 Răspunde
  ionita ion

  Nu se receptioneaza bine atat vizula cat si sonor programul AXN /HD! de aproximativ 3 ore! 27.12.2018 ora 15.21

  #312521 Răspunde
  Orleanu

  De 2 luni nu am internet, plata la zi,

  #313969 Răspunde
  Dan Dragomir
  Keymaster

  Pe platforma oficială puteți face reclamații și sesizări:

  https://digicare.rcs-rds.ro/

  #323650 Răspunde
  ioan

  după cum scrii, nu mă mir

  #329798 Răspunde
  Bente ANCA

  Aveam de ridicat o comandă, l am trimis pe sotul,având în vedere că am copil mic si nu iesim datorită situatiei im care se află țară întreagă! Pe langa ca domnișoarele angajate de rds rca au fost flegmatice! Nu ne au ajutat în nici un sens! Au anulat comandă!! Spunând că nu este treaba lor si nu le interesează! Bravo RDS AVETI OAMNENI DE CALITATE!

Vizualizare 11 articole - 1 la 11 (din 11 în total)
Răspunde la: Contact: cum reclami deranjamente RCS RDS
Informația ta: