Smartbill vinde 50% din acțiuni unui grup norvegian

Start-up-ul românesc SmartBill, în care au investit fondurile Catalyst și Gecad, a vândut 50% din acțiuni către grupul norvegian Visma, evaluat la peste 8 miliarde de euro. Fondatorii, Ioana Hasan, Radu Hasan și Mircea Căpățînă, păstrează controlul, ocupându-se în continuare de dezvoltarea afacerii.

Facturile Telekom nu se mai pot plăti la Poșta Română

Telekom Romania a anunțat încheierea colaborării cu Poșta Română pentru serviciile de plată a facturilor de la 1 februarie 2018. Problema va fi pentru clienții din zonele rurale, unde Poșta era principala modalitate de plată. Se vor putea plăti însă la bănci, prin tonomate de plată și online cu cardul.

Smart Invoice – soluție de facturare accesibilă pe mobile și computere

Vodafone România oferă companiilor serviciul Smart Invoice, o soluție dedicată pentru emiterea și gestionarea facturilor fiscale și a altor documente de plată, precum facturi proforme, chitanțe și avize. Noua soluție din cadrul portofoliului „Ready Business” este adresată companiilor mici și mijlocii, indiferent de domeniul de activitate.

Google nu scanează doar emailul, ci și facturile atașate

Google scanează mesajele e-mail trimise prin Gmail “în scopul de a oferi reclame mai relevante”. După un scandal măricel acumcâțiva ani, povestea s-a răsuflat, unii oameni au renunțat la acest serviciu, alții l-au folosit în continuare. Dar acum, din cauza aplicației Google Now, a ieșit la iveală că Google face mai mult decât atât. Scanează […]