Vodafone România oferă companiilor serviciul Smart Invoice, o soluție dedicată pentru emiterea și gestionarea facturilor fiscale și a altor documente de plată, precum facturi proforme, chitanțe și avize. Noua soluție din cadrul portofoliului „Ready Business” este adresată companiilor mici și mijlocii, indiferent de domeniul de activitate.

Doar 55% dintre business-urile din România utilizează în procesul de facturare soluții software dedicate. Smart Invoice este soluția smart pentru a răspunde rapid și eficient provocărilor acestui proces. Necesitatea unei astfel de soluții este susținută de nevoile de mobilitate identificate în piață, precum și de rata de penetrare a smartphone-urilor şi a tabletelor, a explicat un oficial al companiei.

Accesul în Smart Invoice se realizează direct din browser, prin intermediul unei conexiuni securizate. Utilizatorii au acces la funcționalitățile de emitere, livrare, stocare și gestionare a documentelor de plată într-o manieră simplă și rapidă. Mai mult, clienții vor avea acces la informații actualizate privind încasările, stocurile și situația facturilor în timp real.

Smart Invoice se poate accesa de pe orice dispozitiv conectat la internet (desktop, laptop, tabletă și smartphone). Acest serviciu oferă posibilitatea de a încasa online facturi, fiind acceptați toți procesatorii de plăți online din România. Utilizatorii vor beneficia de o creștere a ratei de încasare prin facilitățile de management al încasărilor și prin sistemul de notificări automate trimise clienților.

Descperă prețurile serviciului aici.