Sony Access Controller-min

Sony Access Controller: pentru gamerii cu dizabilităţi

Sony a prezentat oficial Acces Controller, un sistem de gaming dezvoltat special pentru gamerii cu dizabilităţi. Este frumos proiectat și construit cu ajutorul comunității, scrie Wired. Controlerul este extrem de configurabil. Perfect pentru utilizare în poală sau pe o suprafață plată. Butoane personalizabile pot fi programate individual.

OnePlus 12 aduce o cameră foto specială de la Sony

OnePlus 12 se pregătește intens de lansarea oficială. Va debuta probabil luna aceasta în China și ulterior, poate în ianuarie, pe bătrânul continent. Noul flagship este bine dotat tehnic și va rezolva multe din problemele raportate la OnePlus 11 5G.

Sony Xperia 5 V a fost lansat oficial

Sony a lansat azi smartphone-ul Xperia 5 V, echipat cu un senzor foto de ultimă generație Exmor T. Un dispozitiv “point and shoot” perfect pentru pasionații de fotografie. Acesta oferă o gamă largă de funcții de fotografiere, precum randare avansată pentru portrete cu efect bokeh folosind inteligența artificială, precum și o serie de moduri presetate […]
Sony Xperia 10 V review

Sony Xperia 10 V: model midrange de găsit la oferte competitive

Am testat și Sony Xperia 10 V, modelul midrange, destul de dotat și interesant, dar greu de găsit la prețul corect. L-am văzut într-un magazin la 2.800 de lei, iar la majoritatea celor obișnuite este cam 2.100 de lei. Dar la ofertă telefonul ajunge și la 1.650 de lei și atunci chiar devine competitiv.
Sony Xperia 1 V review 0001.jpg

Sony Xperia 1 V review: mici optimizări față de anul trecut

Am testat și Sony Xperia 1 V, un flagship puternic și dotat, care aduce puține optimizări față de ediția de anul trecut. Da, rămâne o alternativă pentru marile flagship-uri de anul acesta. Are procesor de top, ecran bun, baterie mare și protecție IP65/68 la praf și apă. Dar la camerele foto au fost iar zgârciți. […]
Xperia 1 V

Sony Xperia 1 V a fost lansat alături de Xperia 10 V

Sony Xperia 1 V a fost lansat oficial și l-am văzut online împreună cu noul midrange Sony Xperia 10 V. Pare o generație mai solidă decât cea de anul trecut, însă actualizările sunt minimaliste, singura veste importantă pentru fanii fotografiei fiind actualizarea unui modul foto la 48 de megapixeli. Modelul Apple, însă chiar și la […]

Sony investește în Raspberry Pi

Sony Semiconductor Solutions Corporation („SSS”) și Raspberry Pi Ltd. („RPL”) au anunțat astăzi acordul încheiat de SSS în vederea unei investiții strategice în compania RPL. Această investiție consolidează relația dintre cele două companii, pentru a oferi o platformă de dezvoltare a dispozitivelor edge AI ale SSS, pentru comunitatea mondială a utilizatorilor Raspberry Pi.

Căști Sony WH-CH520W: confortabile, sunet bun, preț ok

Am testat căștile Sony WH-CH520W, o versiune mai accesibilă. Sunt destul de confortabile, au sunet bun și un preț decent. Da, materialele pot fi considerate de calitate slabă, dar sunt destul de aproape de căștile mai scumpe. Rămâne de văzut fiabilitatea în timp.