Nou proiect de OUG care interzice Uber și Taxify

Un nou proiect de OUG care interzice Uber și Taxify și alte aplicații a fost introdus azi pe site-ul ministerului Dezvoltării. În textul proiectului de ordonanţă se precizează că “este interzis transportul public, contra cost, de persoane cu un autoturism, fără a deţine pentru acesta, după caz, autorizaţie taxi valabilă sau copie conformă valabilă”.

Țeapa Taxify (Bolt) : încă o aplicație de dezinstalat

După ce m-am enervat pe Uber și cursele lor anulate aiurea și am dezinstalat aplicația, acum am luat o super-țeapă de la Taxify (și-au schimbat numele în Bolt). Și este una foarte aiurea, mai ales că am fost printre primii clienți și oameni din online care au promovat aplicația. Hai să vă povestesc.

Uber și Taxify ar putea fi interzise în București

Primarul capitalei a anunțat azi că va discuta situația Uber și Taxify în următoare ședință a Consiliului General al Municipiului București. Pe scurt, Firea a amenințat că în București nu vor mai circula decât taxi-urile autorizate, conform Stirile ProTV. Asta după o discuție cu membrii COTAR, asociația transportatorilor din care fac parte taximetriștii.