asus

iPad 2, un super-gadget pentru orice pasionat

iPad 2 este excelent, de nota 10, arată bine, se mișcă mult mai bine, atrage imediat privirile. Este de luat, de folosit, e plăcut acasă, să-l ai la birou, este plăcut în oraș când îl scoți pe masă la cafenea. Jocurile sunt de la genial în sus, ecranul mare te face să pierzi timp mai mult pe Net, poți să scrii foarte ușor. Ia nota 10 la toate capitolele. Cu o singură notă suplimentară.
Nu îmi dă senzația aia să scot banii și să mă duc la magazin. Nu cred că îi lipsește ceva, dar nici nu este addictive. Cred că senzația asta a avut-o și Costin aici.

iPad 2

iPad 2

Dacă te gândești să cumperi tableta, o găsești la un preț de 2499 lei la eMAG.

iPad 2

iPad 2 este o jucărie absolut completă. Dincolo de funcțiile obișnuite pentru tabletă – browser, jocuri, office – folosind conexiunea de date și niște căști poate prelua chiar și funcția telefonului (videochat). Dar nu asta e important. Probabil este cel mai eficient pentru oamenii din marketing și vânzări, pentru prezentări făcute către clienți și potențiali parteneri, pentru a prezenta produse și concepte la diverse întâlniri. Atât publicul, cât și angajații, dar și partenerii de afaceri vor aprecia o prezentare bine făcută pe iPad.

iPad 2

iPad 2

iPad 2 este perfect atunci când călătorești. Iei câteva filme, jocuri noi, muzică și cu o pereche de căști nu ai să te temi de cele 12 ore de zbor pînă în SUA, de exemplu. La noi, cel mult să-l iei pe tren, dar aici vei fi în centrul atenției și nu la modul cel mai plăcut 😀

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Ok, poți lua tableta și în autobuz sau în metrou, dar de asemenea poți ajunge la destinație fără iPad 2.

iPad 2 ebook reader

iPad 2 ebook reader

iPad 2 are aplicație Kindle și ai acces la ce cărți vrei (ebooks). Îmi place să citesc pe el, deși, sincer, cred că readerul cu e-ink este mai bun, mai odihnitor pentru ochi. Pe iPad 2 este ca și cum ai citi pe un monitor LED. Mai degrabă aș folosi ecranul la jocuri și filme.

iPad 2 GPS

iPad 2 GPS

M-a distrat funcția GPS. Da, cred că e mișto să ai harta digitală pe un device cu ecran atât de mare. Tocmai ce lipsea :-))

Concluzii

iPad 2 este foarte bun tehnologic, chiar dacă sunt destui care cred că nu contează tehnologia… Experiența cu un gadget este dată în mare parte de tehnologie, nu poți cere unui tablet Allview sau Evolio să performeze ca un iPad. Ce experiență ți-ar putea oferi ecranul rezistiv? Dar un tablet cu Windows de exemplu?

iPad 2 nu este must have, dar dacă lucrezi în marketing și vânzări vei descoperi ce important este să faci prezentări pe un astfel de gadget.

 

iPad 2 preț

Poți găsi iPad 2 la eMAG la un preț de 2499 lei

Mulțumesc, Robert!


5 comentarii
 1. 1
  Sergiu says:

  În legătură cu „Ia nota 10 la toate capitolele” ai exagerat… camera principală (cea ce (cică) filmeaza HD) e doar de umplutură.

 2. 2

  Nu, i-am dat 10 cu intentie 🙂 Camera oricum e pusa doar ca sa bifeze pe lista, doar n-o sa faci poze cu el…
  I-am dat zece pentru tehnologie si pentru experienta, dar de fapt e tot 10 minus, pentru ca nu convinge cand vine vorba de achizitie. Ramane pe lista de jucarii.

 3. 3

  Eu as recomanda http://www.youtube.com/watch?v=rtqXLGPzVMk sau un Motorola XOOM , aceste tablete chiar isi fac banii.

 4. 4

  Dar te-ai jucat cu el să vezi cum este în realitate? 😀

 5. 5
  George says:

  Eu am iPad 1 si nu sunt tentat sa trec la iPad 2, pentru ca nu m-a convins ca vine cu functionalitati noi cu adevarat importante.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *