Treo 650 este un telefon mobil GSM/GPRS/EDGE performant. Purtati cu dvs. mii de numere de telefon de afaceri si personale, si apoi apelati-l pe oricare direct din lista de Contacte. Tastatura completa QWERTY simplifica realizarea apelurilor si introducerea informatiilor. Trimiteti si receptionati email din contul dvs. existent. Utilizati tehnologia integrata ActiveSync pentru sincronizare directa de email si calendare corporationale cu Microsoft Exchange 2003. Schimbati pareri si idei din mers cu mesagerie de text si imagini. Cu un smartphone Treo 650 tineti mereu legatura cu ceea ce este important pentru dumneavoastra.
treo-650-3st-800Accesati un intreg univers de site-uri web fara fir. Obtineti indrumari rutiere din mers. Consultati ultimile stiri stand la coada. Descarcati tonuri de apel, aplicatii si multe altele direct pe dispozitivul dumneavoastra. Optimizat pentru multimedia, dispozitivul smartphone Treo 650 face de toate. Utilizati camera digitala integrata pentru a face poze si pentru a captura video. Creati albume fotografice/video digitale digital pline de viata si vizualizati-le pe ecranul color de inalta rezolutie. Luati si ascultati melodiile preferate prin transferarea MP3-urilor de pe sistemul dvs. de birou.

 

Detalii tehnice:
– Display: Ecran color TFT sensibil la atingere
– Audio: RealPlayer inclus
– Porturi: Bluetooth, Infrared
– Procesor: Intel PXA270 312 MHz
– Memorie: 21 MB plus carduri SD/MMC, SD I/O
– Altele:
Radio, EDGE, camera digitala cu reglare automata a luminozitatii, Player MP3, casti

Plus:
Word, Excel, PowerPoint and Outlook compatible.
Bulit-In Microphone

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !