Astăzi a apărut prima imagine oficială cu LG Optimus G Pro, un vârf de gamă pentru sud-coreeni. Din păcate, pare că seamănă perfect cu Note 2. Restul detaliilor rămân valabile.
LG Optimus G Pro face parte din noua generație Optimus, vine cu display-ul incredibil de 5 inch și cu rezoluție Full HD, procesor quad-core la 1,7 Ghz, Snapdragon S4 Pro și 2GB de RAM, cameră foto cu senzor de 13 megapixeli, zice Engadget. Cred că anul acesta vom vedea niște telefoane incredibile, aproape la concurență cu tabletele, cu o putere de procesare peste netbook-uri și laptopurile ieftine.

LG Optimus G Pro
LG Optimus G Pro

LG Optimus G Pro

Terminalul arată excelent și este realizat din materiale premium. LG a reușit recent să surclaseze Apple pe piața americană fiind pe locul doi după Samsung ca număr de terminale vândute. Evident, vinde și telefoane entry-level, dar tot este o realizare pentru sud-coreeni.

Terminalul fusese anunțat înainte și este realizat pentru NTT Docomo, un operator japonez care a lansat mereu terminale și tehnologii noi.

Apropo de autonomine, LG Optimus G Pro are baterie de 3000 mAh, una din cele mai mari din industrie. Include tehnologie 4G/LTE. Terminalul va veni cu Android 4.2 Jelly Bean și de asemenea are integrați 32GB de memorie.

LG Optimus G Pro cântărește 110 grame și are 10 mm grosime. Slotul de carduri este compatibil și cu noile micro SDXC (nu știu exact ce capacitate, dar tehnologia SDXC ajunge pînă la 2TB).

LG Optimus G Pro va fi disponibil din aprilie în Japonia.

Poza veche:

lg optimus g pro