Nu am reușit să ajung astăzi la Social Media Summit București, fiind în Budapesta, dar am aflat vestea pe Facebook… Anul ăsta sunt în top 10 bloggeri cu care companiile aleg să lucreze, alături de nume mari din industrie. De asemenea, în top 10 în clasamentul bloggerilor de Tehnologie.

SMSBucuresi

Cei de la revista Biz și Marta Ușurelu reușesc în fiecare an să facă diverse clasamente și studii legate de Social Media din România și organizează cele mai interesante evenimente pentru companiile care vor să fie mai prezente în online și rețelele de socializare. Acest studiu este bazat pe discuțiile directe cu reprezentanți din agențiile specializate, iar pe baza nominalizărilor făcute de ei s-a făcut un clasament, prezentat oficial la reuniunea de astăzi. Revin cu mai multe detalii după ce le aflu direct de la realizatorii clasamentului.

Tehnologie-798x866

În cadrul evenimentului a fost realizat și un clasament al blogurilor de tehnologie. De asemenea, mai multe informații suplimentare despre blogosfera românească puteți găsi aici.

Mulțumiri tuturor 🙂