Am descoperit în vacanță care este cel mai important accesoriu pentru Netflix, HBO Go și văzut filme online și seriale. Ce credeți că merge mai bine împreună cu noul Smart TV de 120” decât o canapea confortabilă?

Faza este că n-am mai avut răbdare să trec prin procedura clasică, care implica mers la magazin, plimbat printre sute de produse și ales acel produs care arăta perfect în showroom, eventul stat la coadă la final. Doar ca să descopăr că acasă nu se potrivea bine în decor și era mai tare decât părea la moment, în magazin. La Ikea mai faci o coadă în plus doar pentru factură și apoi stai să tragi mașina în locurile speciale de încărcare… o aventură. Așa că de data asta am apelat la varianta cea mai simplă: deschis o fereastră nouă de browser.

Folosesc des eMag și nu numai pentru accesorii sau echipamente IT. Folosesc destul de des secțiunea de supermarket, îmi iau electrocasnicele, iar de vreo doi ani și mobilă. Am schimbat anul trecut salteaua de la pat și a fost cea mai reușită achiziție făcută vreodată. Deși m-a surprins modul în care a venit împachetată (era rulată, sul), după ce s-a depliat și am instalat-o pe pat am descoperit cât de confortabile sunt produsele de ultimă generație.

La început de an, pentru că mă doare spatele de la stat la birou, am cumpărat un fotoliu ergonomic și apoi am luat pentru TV un fotoliu pliant. Poți sta ca americanii, cu picioarele în sus, e foarte confortabil. La birou am renunțat la scaunele cu roți pentru un fotoliu mult mai stabil. Poziția e mai corectă și mă simt mai bine după orele de scris.

Așa că pentru canapele am apelat tot la eMag. Secțiunea de canapele are o mulțime de produse, iar mie îmi place faptul că are cea mai mare parte a filtrelor disponibile și pentru celelalte produse. Poți vedea rapid care dintre produse se înscrie în bugetul tău, vezi rapid care produse sunt la promoție, care sunt produse în România și așa mai departe.

La fel ca pe site-urile de turism, este foarte important ratingul unui produs și părerea utilizatorilor. Dacă nu are rating deloc și nici opinii, parcă nu este atât de atrăgător. La fel de important este să afli dacă are vreun punct slab sau vreo problemă. Este prea tare sau prea îngustă, lada de depozitare este mare sau mică? De exemplu, canapelele de piele se strică în anumite zone, e știut asta, ar trebui luată din start și o husă.

Așa că m-am uitat în special după produsele care se înscriu în buget, au prețul corect, au aprecieri pozitive și am ales produsul care mi se pare potrivit. Voi mai mergeți în magazine de mobilă? N-am auzit decât povești de groază în ultimul timp.