Am luat cu mine la Barcelona un traducător instant Vasco Translator V4, pe care l-am pus la treabă prin oraș. Dacă tot am ajuns la Mobile World Congress (MWC), am fost și la standul Vasco, unde am povestit cu oficialii companiei.
P.S. folosiți codul meu de reducere Dan5 pentru un discount de 5% pe site-ul Vasco.


Dați un play și la videoclip, să aflați toată povestea.

Experiențe cu Vasco V4

Am luat cu mine în capitala Cataloniei un traducător instant Vasco Translator V4. Este un dispozitiv modern și compact, similar unui telefon mobil, dar care poate traduce audio instant din 76 de limbi (înțelege în total 108 limbi străine). Pe scurt, vă permite să aveți un dialog cu străinii chiar pe limba lor. Pentru turiști este interesant în special în zonele mai exotice, acolo unde localnicii dau din umeri când vorbești engleza. Barcelona fiind un oraș turistic, mai mult s-au distrat cu el.

Pentru cei care călătoresc des este importantă conectivitatea GSM pe care o oferă în aproape 200 de țări. Spre deosebire de alte dispozitive translator, acesta nu necesită neapărat WiFi pentru a funcționa. Nu necesită roaming și nu are costurile asociate. Conexiunea este gratuită și pe viață, odată ce ați cumpărat terminalul. Asta vă poate ajuta mai ales dacă faceți multe călătorii în afara spațiului UE. Dar vă asigur că rețeaua funcționa foarte bine în Barcelona.

Pentru drum, mi-a plăcut faptul că Vasco Translator V4 este mai compact și ușor decât un smartphone obișnuit. Nu că ai pleca acuma fără smartphone, dar îl folosești pe ăla doar la poze. Și ține bateria mai mult. Vasco V4 traduce în ambele sensuri simultan, atât ce zici tu către străin, dar și ce zice el către tine. În funcție de conexiune, durează câteva secunde să traducă o expresie. Traducerea a fost auditată și are o acuratețe de 96% datorită diferitelor motoare de traducere implementate în dispozitiv. Dispozitivul include 10 motoare diferite de traducere. Cel mai bun motor este selectat în funcție de limbile utilizate – astfel asigură că, pentru fiecare pereche de limbi, oferă cea mai bună traducere posibilă.

Vasco a implementat de asemenea o soluție cu ajutorul căreia puteți vorbi cu grupuri de persoane. Vă întâlniți cu un bulgar și un sârb? Nicio problemă. Se poate vorbi simultan cu până la 100 de persoane diferite. Aparatul se poate utiliza și pentru apeluri, video conferințe, grupuri de turiști cu ghid și alte interacțiuni în limbi străine.

Concluzii

Vasco V4 este un dispozitiv simplu de folosit și util, tocmai bun de luat în deplasări prin locurile mai puțin turistice. Acolo unde oamenii nu vorbesc neapărat engleza sau franceza. Puteți folosi codul meu de reducere Dan5 pentru un discount de 5% pe site-ul Vasco.

Galerie foto