Am testat un încărcător wireless Adata CW0100, este pentru terminale smartphone și smartwatch cu tehnologia de încărcare wireless Qi. Arată foarte bine, este pentru birourile moderne, are și tehnologie de încărcare rapidă și este un suport interesant pentru telefon.

Am găsit modelul la prețuri de circa 100 de lei prin magazinele online. Este compact, doar un pic mai lat decât Note 9, astfel că telefonul stă destul de confortabil așezat pe el. Îl puteți pune lângă laptop, dar folosind portul USB de la acesta viteza de încărcare scade. Dar dacă sunteți toată ziua la birou este o soluție mult mai bună decât să puneți de fiecare dată cablul USB. Doar plasați telefonul pe suport și se încarcă, merge destul de bine și de la laptop.

Suportul de încărcare wireless Adata CW0100 suportă tehnologia de încărcare rapidă de până la 10W, ceea ce permite încărcarea dispozitivelor mobile fără fire cu o viteză de până la de două ori mai mare decât încărcătoarele standard de 5W. Această viteză poate reduce timpii de așteptare cu până la o oră. Nu este doar rapid, ci și inteligent. În concordanță cu standardul Qi, acesta are abilitatea de a detecta obiecte metalice străine, cum ar fi monedele. Acest lucru asigură faptul că suportul va opri încărcarea atunci când sunt detectate anumite obiecte străine, oferind o siguranță suplimentară pentru a preveni supraîncălzirea accidentală.

Funcționează cu cele mai noi telefoane inteligente care au capabilități Qi de încărcare wireless încorporate, incluzând telefoanele Apple, Samsung sau Huawei care folosec această tehnologie. Dincolo de funcționalitatea sa, încărcătorul wireless este, de asemenea, un gadget elegant, cu o grosime de doar 7,5 mm și o bază solidă din aliaj de zinc. Dispune, de asemenea, de un indicator luminos LED pentru a afișa cu claritate starea procesului de încărcare.

Concluzii

Adata CW0100 este un suport pentru birou care arată bine și permite încărcarea wireless pentru telefoanele mobile compatibile și chiar pentru alte gadgeturi cu tehnologie wireless Qi. Poate fi pus pe birou, conectat la laptop sau direct la priză, iar astfel scăpați de grija încărcării telefonului și uitați de cablul USB.