Tot mai multe aplicații sunt disponibile în Huawei AppGallery, al treilea magazin global. Acestea pot fi accesate fără limite pe HUAWEI nova 9 SE, un telefon arătos, disponibil la preț bun.

Tot mai multe aplicații

Huawei își dorește ca utilizatorii să se bucure de cea mai bună experiență, indiferent de device. Începând de-acum, vei primi beneficii speciale dacă folosești AppGallery, prin intermediul aplicațiilor Huawei Browser și Huawei Mobile Cloud.

Huawei AppGallery este un ecosistem alternativ, care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru utilizatori. Este al treilea magazin internațional de aplicații care satisface nevoile utilizatorilor. Toate aplicațiile din AppGalley trec prin verificări de securitate și siguranță.

Huawei AppGallery reprezintă cel de-al treilea magazin internațional de aplicații. AppGallery crește într-un mod impresionant în fiecare zi. Oferă o mare varietate de aplicații globale și locale sub forma a 18 categorii, inclusiv navigație și transport, știri, social media și multe altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2020, descărcările totale de aplicații din AppGallery au ajuns la 432 de miliarde.

Aplicații speciale pentru utilizatorii Huawei

De altfel, în acest magazin au loc lansări de aplicații exclusive, însoțite de oferte speciale, cum sunt, de exemplu, Huawei Browser și Huawei Mobile Cloud.

Aplicația Mobile Cloud este locul ideal pentru stocarea tuturor fișierelor deținute. Serviciul poate fi accesat pe mai multe dispozitive suplimentare prin ID-ul HUAWEI unic al utilizatorului. Există diverse pachete competitive – în funcție de nevoile diferite ale fiecăruia – iar dacă utilizatorii activează „sincronizarea galeriei”, pot fi siguri că tot conținutul lor va fi încărcat și criptat instantaneu, astfel încât riscul de a-l pierde este inexistent.

Mobile Cloud permite stocarea în siguranță a imaginilor, videoclipurilor, contactelor și notițelor într-o interfață all-in-one, care facilitează monitorizarea, organizarea și gestionarea fișierelor. HUAWEI Mobile Cloud oferă, de asemenea, o funcție utilă pentru organizarea fișierelor, facilitând monitorizarea și gestionarea conținutului și va optimiza ceea ce este stocat, astfel încât videoclipurile și imaginile care sunt rar accesate să fie comprimate pentru a face spațiu unui nou conținut.

O altă caracteristică utilă a HUAWEI Mobile Cloud este „Find Device”, care este o căutare a dispozitivului printr-un singur clic, care permite utilizatorilor să-și localizeze dispozitivul prin blocare sonoră sau de la distanță și oferă ștergerea datelor pentru a îmbunătăți protecția confidențialității utilizatorilor.

My Huawei este partea cea mai importantă de până acum dacă utilizezi produse Huawei. În acest hub ai acces la multe detalii utile pentru telefoanele și dispozitivele care te interesează. Oferte și liste comprehensive, service-uri de depanare, servicii de garanție.

Ai totul pe HUAWEI nova 9 SE

Telefonul arată foarte bine și păstrează stilul seriei Nova. Cu siguranță atrage atenția senzorul de 108 megapixeli. Cu tehnologia foto specifică Huawei oferă rezultate foarte bune. Bateria este de 4.000 de mAh, iar testele arată că autonomia este bună, peste media rivalilor.

Senzorul foto principal de 108 megapixeli are dimensiunea de 1/1.52 inch și o deschidere f/1.9, plus tehnologia nona-binning (9-în-1) pixeli. Dacă nu este suficientă lumină, se pot uni pixelii pentru a crea unii de 2.4 microni, capabili să surprindă mai multă lumină. Ceilalți trei senzori sunt ultrawide de 8 MP, macro de 2 MP și senzor de adâncime de 2 MP. Camera selfie este de 16 megapixeli.

Terminalul vine cu un display IPS LCD de 6.78 inch, cu rata de refresh de 90Hz și rezoluție 2388×1080 pixeli. Este motorizat de Snapdragon 680 și are 8GB RAM și variante de 128 sau 256 GB de stocare. Totul la un preț de 1.599 lei.

Aflați mai multe pe site-ul Huawei.