Am avut ocazia să testez și versiunea HUAWEI nova 10, versiunea mai accesibilă a modelului Pro. Am reușit să instalez toate aplicațiile comune cu ajutorul Huawei AppGallery. Doar câteva au nevoie de Gspace pentru a fi aduse pe telefon, însă funcționează perfect.

HUAWEI nova 10

Despre AppGallery

Magazinul de aplicații Huawei AppGallery oferă o experiență plăcută pentru milioane de consumatori în fiecare zi. A avut o creștere puternică în utilizare, care a plasat magazinul pe locul 3 în Top platforme de aplicații la nivel global.

Numărul de aplicații care au fost integrate în AppGallery în 2021 a crescut cu 147% de la un an la altul. Magazinul Huawei este ales zilnic de milioane de consumatori și a câștigat încrederea a mii de parteneri la nivel global. Acum are peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar, o creștere de 10% în afara Chinei în ultimele 12 luni.

AppGallery oferă consumatorilor o gamă extinsă de aplicații de top și servicii profesioniste, din orice domeniu (banking, transport, jocuri, social media, fashion, shopping, divertisment și nu numai). Compania și-a luat un angajament ferm privind securitatea IT, toți utilizatorii se pot bucura de un mediu digital sigur, privat și securizat în AppGallery. Aplicațiile funcționează acum în marea lor majoritate cu serviciile HMS.

Pentru aplicațiile Google există Gspace. Este o aplicație care se găsește gratuit în Huawei AppGallery și se poate instala foarte ușor. Ea necesită un cont de Google / Gmail pentru a putea instala aplicațiile. Prin intermediul Gspace poți găsi toate aplicațiile Google care sunt populare, dar și aplicații precum Uber și Youtube.

aplicații AppGallery

Transfer de pe alte telefoane

Huawei Phone Clone permite consumatorilor să-și transfere aplicațiile preferate de pe orice telefon pe dispozitivul actual. Cu ajutorul Phone Clone, la care se adaugă un număr tot mai mare de quick apps din AppGallery, utilizatorul se bucură de o compatibilitate perfectă a aplicațiilor dorite cu telefonul Huawei pe care îl deține.

Huawei AppGallery are, de asemenea, verificări zilnice de securitate, detectând eventualele nereguli de siguranță dintr-o aplicație. În plus, efectuează inspecții în ceea ce privește confidențialitatea datelor din diverse aplicații și le scanează pentru prezența unor elemente lipsă, a vulnerabilităților și/sau a unor nereguli ascunse.

Toate datele utilizatorilor europeni sunt stocate în Europa, unde regulile și reglementările impun cele mai înalte standarde de confidențialitate a datelor. Toate centrele noastre de date locale respectă, de asemenea, politica de distribuție și implementare a serviciilor localizate.

Sistemul de clasificare a aplicațiilor AppGallery este unul la scară globală, oferind un mediu sigur și sănătos de descărcare a aplicațiilor pentru minori. De asemenea, a introdus o funcție „Memento pentru părinți”, astfel încât copiii să fie liberi să folosească dispozitivele Huawei fără intruziunea unor aplicații nepotrivite sau neintenționate.

Utilizatorii pot activa “Dezactivarea reclamelor personalizate” sau resetarea identificatorului de publicitate din AppGallery pentru a anula reclamele.

cod QR AppGallery

Despre Huawei Nova 10

Modelul de bază din seria Nova 10 aduce caracteristici tehnice de top la un preț mai bun. Este gândit pentru tinerii care sunt pasionați de design-ul premium și tehnologia foto avansată. Pentru utilizatorii care încearcă permanent să descopere cele mai bune gadget-uri.

Telefonul moștenește designul nova, îmbunătățind designul original Star Orbit Ring și adaptând un nou design Star Orbit Craft, care aduce mai multă strălucire texturii și o atingere mai catifelată. Sunt doar câteva mici diferențe față de Nova 10 Pro. De exemplu, are un ecran de 6.67 inch în loc de 6.78. Aproape insesizabil, este la fel din punct de vedere tehnic și tot cu margini curbate. Doar că la camere foto nu are decupaj de tipul pilulă, ci o singură cameră foto de 60 de megapixeli.

Bateria este un pic mai mică, pentru a face telefonul mai subțire și plăcut de ținut în mână. Are 4.000 mAh în loc de 4.500 la modelul Pro. Totuși, prețul este cu aproximativ 600 de lei mai redus. Cu ajutorul AppGallery și al GSpace beneficiați pe telefon de toate aplicațiile necesare.

Galerie foto