Apple Watch a fost confirmat oficial azi , la aproximativ un an și șapte luni de când am scris pentru prima dată despre el. Cam toate informațiile sunt confirmate oficial, dar design-ul este o surpriză. Nu cred că este cel mai urât ceas din lume, dar mă așteptam la mai bine din partea Apple. Detalii aici.

Apple Watch via The Verge
Apple Watch via The Verge

Ceasul Apple

Apple Watch. S-a confirmat oficial și ceasul Apple, nu este rotund, este un dreptunghi cu colțuri rotunjite. Nu prea arată cum se aștepta lumea. Ceasul are ecran acoperit cu safir. Are versiuni de plastic și premium, cu aur. Versiune pentru copii cu Mickey Mouse 🙂

Există oficial trei variante, un ceas mai mic ca dimensiune, dar și diverse niveluri de echipare, plastic pentru sport, pînă la aur.

Apple Watch via The Verge
Apple Watch via The Verge

Articolul de dimineață

 

Conform Wall Street Journal, noul ceas Apple Watch va avea un ecran OLED curbat, de aceea Samsung a lansat un produs relativ similar, Gear S.

Astăzi s-a auzit prima dată că ar fi două dimensiuni de ecran pentru ceasuri, la fel ca la iPhone. Un model va fi pentru pasionații de sport/fitness și un model ar putea fi pentru cei care vor un ecran ceva mai mare.

Se pare că ceasul va integra sistemul de plăți mobile pregătit de Apple, alături de monitorizarea stării de sănătate la care lucrează compania americană (HealthKit).

Ceasul va avea de asemenea implementată tehnologia de sincronizare Apple care permite să lucrezi la documente și să le preiei de pe un device pe altul (Handoff).

Există de asemenea astăzi informația că iWatch nu va fi în magazine în următoarea perioadă, ceea ce ar fi chiar trist.

ViaiWatch concept via MacRumors