Pe 13 septembrie Romtelecom și Cosmote lansează alături de clienți noul brand Telekom România care va adopta culoarea oficială a operatorului: magenta. Spectacole interactive și concerte importante vor avea loc în București, Iași și Cluj-Napoca și aveți ocazia să mergeți la eveniment ca un VIP dacă urmăriți hashtag-ul oficial #fanmagenta.

Aprinde magenta! Cum arata aplicatia mobila Hai
Aprinde magenta! Cum arata aplicatia mobila Hai

Telekom Romania

Sub sloganul “Aprindem Magenta!”, Telekom România devine primul brand lansat de consumatori. Show-ul este găzduit de Smiley și Bartoș, iar toate evenimentele din orașe vor fi conectate, printr-o transmisiune în direct , inclusiv cu un eveniment special care va avea loc la Berlin – Germania vrea să ureze bun venit României în marea familie internațională Telekom.

Întreg spectacolul interactiv poate fi controlat prin aplicația mobilă Hai! (disponibilă în Google Play și App Store), așa că instalați-o chiar acum și confirmați participarea. Prin aplicație toți participanții vor putea să voteze următoarele piese care vor fi interpretate pe scenă, să fie parte din cel mai mare “share-fie”, să participe la primul karaoke interactiv între orașe și să fredoneze melodii consacrate alături de cântăreți apreciați și trupe renumite, cum ar fi Inna (București), Horia Brenciu (Cluj-Napoca) și 3SudEst (Iași). La sfârșitul spectacolului, ei vor aprinde împreună experiența Magenta în toate cele 3 orașe. Evenimentele sunt în centrul orașului (în București la Ateneu), sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 18-00.

Aplicația este ușor de utilizat, îți arată evenimentele prietenilor tăi și îți permite să creezi un eveniment la care îți poți invita toți prietenii din rețea.
fanmagenta
Există de asemenea o aplicație pe Facebook pentru eveniment, iar înscrierea în ea vă permite să cîștigați unul din terminalele Samsung Galaxy S5 puse la bătaie de operator. Mergeți și înscrieți-vă acolo. Urmăriți pe Facebook sau Twitter hashtagul #fanmagenta pentru a fi la curent mereu cu ceea ce se întâmplă. De altfel trebuie să știți că pe Facebook va exista din septembrie o singură pagină oficială a Cosmote și Romtelecom, anume pagina Telekom România.

Concurs

Cei care au descărcat aplicația Hai! de mai sus sau au intrat în aplicația de Facebook îmi pot lăsa un comentariu aici în care să spună ce concert vor să vadă ca VIP (cu acces backstage). O să anunț câștigătorul în următoarele articole #fanmagenta.