Legile lui peste in tara lui Voda prin loboda… Motoarele euro 5 nu sunt omologate, deci degeaba da clientul o caruta de bani pe masina euro 5 pentru ca taxa de poluare se aplica si acestora. Nesimtiti mai mari ca astia care au inventat taxa de poluare si legea de aplicare a taxei nu exista. Mizerii mai mari ca in Romania, nu exista in nicio alta tara bananiera din lume. Companiile auto se fac si ele ca ploua, ca omologarea astea trebuia sa o obtina producatorul, nu eu, cumparatorul. Iar dealer-ul auto, foarte politicos si dragut, ii injura direct pe cei care n-au obtinut omologarea si – asta este, n-avem ce face…

De fapt prin lege motoarele euro 5 nu platesc taxa de poluare. Tocmai de aceea probabil, RAR a decis sa nu acorde omologarile la timp, iar masinile sunt incadrate – ILEGAL – ca euro 4.

Dealerul sustine ca, dupa ce se va obtine omologarea, atunci se vor restitui banii de taxa. Stiti ceva, sunt convins de asta, ba chiar cred ca o sa o platiti voi, din amabilitate. Uite asa o barba avea…

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Dupa ce se va da omologarea de euro 5 pentru motoare se va spune ca Legea era gresita si se va schimba astfel incat sa se plateasca taxa ca la euro 4. Pe cat punem pariu??

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.