Știți povestea: azi la CEC un leu depui, mâine el va face pui… Iar de astăzi nu mai aveți nevoie să faceți vreun drum la ghișeu pentru că puteți deveni clientul băncii direct de pe telefonul mobil.

Deschiderea unui nou cont este în general o corvoadă și implică deplasarea la sediul băncii, coadă la ghișeu și depus acte. Tocmai de-asta cei de la CEC au gândit un mecanism complet online, care să fie sigur și ușor de parcurs, în care doar 20 de minute puteți deveni client de oriunde ați fi în lume.

Pachetul de bază implică un cont curent, un card de debit și Mobile Banking, dar puteți face și multe alte tranzacții strict online. Merge și pe computer, dar și pe telefonul mobil sau tabletă. De exemplu, puteți face schimb valutar la cursuri foarte bune sau depozite la termen cu dobânzi atractive.

Pentru a deschide contul doar intrați pe platforma online, vă completați datele, faceți o poză la buletin care trebuie încărcată acolo, iar apoi intrați într-un apel video cu reprezentantul băncii, care vă confirmă identitatea și vă ajută să completați restul detaliilor necesare.

Actele se semnează în format digital și le primiți prin e-mail. Imediat ce este activat contul primiți de asemenea acces la aplicația de Mobile Banking CEC, codurile de activare vin prin SMS și apoi puteți să alimentați contul și să îl utilizați deja. Banii se pot transfera din orice altă instituție bancară către noul IBAN.

CEC Bank este acum în top trei la depozitele la termen, indiferent de perioada analizată – 1 lună, 3 luni până la 24 luni. Iar acum, oricine dorește și de oriunde din lume poate avea acces direct la aceste depozite, 100% digital.

Contul de la CEC poate fi folosit pentru plata online a facturilor, a impozitelor, iar în cazul creditului ipotecar se poate da startul procesului (adică nu mai pierzi timp în agenție să îți deschizi cont curent), dar acesta implică în continuare aducerea de acte la bancă.