Câțiva dintre cei mai cunoscuți bloggeri s-au reunit azi în sala Federației Române de Baschet din complexul Lia Manoliu pentru un meci de baschet în scaune rulante cu echipa fundației Motivation. Evenimentul a fost susținut de Reprezentanța Comisiei Europene la București. O întâlnire emoționantă, dar un meci ambițios, s-a jucat pe bune, cei de pe teren au tras cât au putut. Bleoggerii au câștigat cu 6-4, dar a fost mai mult noroc 🙂

Baschet în scaun rulant - Motivation vs bloggeri
Baschet în scaun rulant - Motivation vs bloggeri

Bloggerii s-au obișnuit greu în scaunele cu rotile, dar echipa fundației Motivation a avut de furcă cu pasionații de baschet. Cred că cel mai greu moment este aruncarea la coș din scaun, dar de asemenea, s-a dovedit foarte greu pentru unii să bată mingea și să miște scaunul cu mâinile în același timp.

Ideea evenimentului a fost asta: oamenii cu disabilități au și ei talente și capacități peste medie și ele trebuie exploatate, nu ascunse. Unii oameni își doresc să ajungă vedete, alții își doresc doar să fie normali.
Au jucat în echipă Andi Moisescu, Cabral, Bobby Voicu, Cristi Manafu, George Zafiu, Cosmin Tudoran, Dan Byron și Elena Cîrîc – singura fată din echipă. Marius Matache a fost antrenor, iar de pe margine am aplaudat împreună cu Piticu, Chinezu, Adrian Ciubotaru și mulți alții.

Galeria foto merită văzută – gata și filmele, la final.

Poze de la meci

[nggallery id=259]

Video de la meci

Premierea bloggerilor: