Dacă ai un blog activ și ești pasionat de fotografie, poți câștiga foarte simplu un loc gratuit în tabăra de fotografie din Thassos organizată de Foto Union. Am fost anul trecut în tabăra din Apuseni și a fost genial – am învățat multe lucruri noi. Am avut expoziție foto… Pe de altă parte, mă știți, eu sunt fan Grecia, din 2005 am fost de peste 10 ori în vizită, în Atena, în Salonic, dar și pe mai multe insule. În Thassos am fost în 2010. Acum revin în tabăra de fotografie în care vom învăța să facem poze mai bune cu smartphone-ul, mai exact cu Samsung Galaxy S4. Dar să vă spun cum puteți participa și voi…

Thassos - Alyki
Thassos – Alyki – una din cele mai misto zone de pe insula

Detalii despre Alyki găsiți aici. Mi-a plăcut foarte mult și la Giola, evident.

Cum poți merge în tabără

Convinge-i pe cei de la Foto Union că vrei să mergi realizând o serie de șapte fotografii încărcate pe Instagram (poți face contul Instagram acum). E vorba de un eseu fotografic alcătuit din șapte imagini instagram folosind cu hashtag-urile #tfb4 #cosmotfb4 #puncteoriunde #galaxyS4 (le pui copy+paste în descrierea imaginii).

Eseul fotografic ar trebui postat și pe blogul vostru, cu următoarea notă:

Text înscris în concursul Arche – Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri e un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin

Trimite linkul postării pe email vreau@fotounion.ro pînă pe 6 mai 2013, la ora 24.00, iar cîștigătorii îi vor anunța pe 7 mai 2013.

Mult succes !

P.S. detalii despre tabără: opt zile în Thassos. 18 – 26 mai 2013, transport asigurat, cazare asigurată (hotel Vranas, Skala Sotiros, Thassos, Grecia). Lecții de fotografie incluse.