Întâmplător sau nu, m-am văzut cu editorul unui ziar. Dar înainte să ajung la întâlnire, am fost pus în situația jenantă de a rata un posibil contract din cauza acestui “Call failed“. L-am observat, apare uneori la ore de vârf, când suni spre alte rețele mobile de obicei. Dar astăzi nu vroia nimic. Semnal full, 3G la maxim, dar de fapt nu mergea nici apelul de voce, nici Internetul, iar SMS a ajuns după 15 minute, dar bine că a ajuns. Și să nu credeți că eram la munte sau în vreo zonă izolată, eram la Novotel, lângă Palatul Telefoanelor. Ora 14-00, două rețele picate. Nu dau nume, altfel se va considera că este un post de marketing.

Apropo, mulțumiri speciale pentru angajații Novotel, care nu m-au lăsat să dau un telefon de la ei. Amabili ca întotdeauna.Call failed a fost mesajul și pentru apeluri în alte rețele, pentru apeluri către Romtelecom, către aceeași rețea sau către alte rețele mobile. Call failed. Am încercat să trimit mail, n-am avut probleme cu 3G niciodată pînă acum. Nu trimitea nimic. Am trimis SMS, rămăsese în așteptare. Din fericire, după 15 minute mesajul text a ajuns, iar întâlnirea a avut loc.

Dar mă gândesc la oamenii de afaceri. Dacă mă duceam să semnez un contract serios, cu un invesitor venit din Hong Kong ? Dacă era o întâlnire de care depindeam în mod deosebit? Nici nu vreau să mă gândesc.

Mai mult, cred că va trebui să iau după mine încă un telefon, dacă nu un dual SIM, ca să mă simt în siguranță de-acum înainte când am astfel de întâlniri.