O campanie responsabilă pe care o susțin: mergeți la vot. Prezența la vot este din ce în ce mai mică, iar asta se reflectă în rezultate. Cei care stau acasă au crezut că pot da astfel o lecție clasei politice, dar singura lecție este că lor le convine asta. Cu cât suntem mai puțini cei care merg la vot, cu atât au ei mai multă putere.

romania-compressor

Via: Cetin

Dacă România mai înseamnă ceva pentru voi, dacă vreți un loc mai bun pentru copiii voștri, mergeți la vot. Este singurul moment în care putem opri, legal și eficient, hoția din țara asta.

Nu vă mai gândiți că nu sunt alternative. Tinerii care au intrat în viața politică și oamenii care demonstrează constant că vor să facă treabă, nu să fure fără limite, ne arată că există speranță, există șansa unei schimbări. DA, ne-am păcălit de atâtea ori votând alternative. Și totuși, dacă stăm acasă vom avea același rezultat ca la alegerile locale. Ne vor conduce încă 4 ani cu șpăgile, aranjamentele și miciunile lor de pînă acum.

Statul acasă nu ajută, așa că de data asta mergeți la vot.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!