Am testat Canyon Smart Coach SB-75, o brățară de fitness accesibilă și dotată cu mulți senzori. Știe să urmărească nu doar pașii și pulsul, ci și somnul sau activitățile sportive. Are un antrenor virtual care vă recomadă diverse activități. Știe cât de stresați sunteți. Pe scurt: un dispozitiv de care nu ne putem lipsi în ziua de azi.

Canyon Smart Coach SB-75

Pro și contra Canyon Smart Coach SB-75

Avantaje:

  • produs ieftin și bine dotat;
  • rezistă la apă;
  • are antrenor virtual;
  • are senzor EKG foarte precis;
  • autonomie două săptămâni;
  • se încarcă pe USB normal;

Dezavantaje:

  • opțiuni limitate de personalizare;
  • încărcarea este lentă;
  • nu are GPS;

Detalii tehnice Canyon Smart Coach SB-75

Ecran:  LCD 80×160 pixeli color
Procesor: NRF52832
Memorie: 64KB RAM
Stocare: 512KB ROM
Baterie: 105 mAh
OS: compatibilă cu iOS și Android
Tehnologii: BT4.2, camera remote, USB
Preț: 300 de lei

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 1 Media: 5]

Acest review computerblog.ro este posibil datorită Canyon România. Distribuitorul pe piața locală este Asbis România.

Review Canyon Smart Coach SB-75

Brățara smart nu diferă foarte mult ca aspect de produsele concurente. Are însă câteva atuuri „sub capotă”. Canyon Smart Coach SB-75 este dotată cu un ecran LCD color de 0,96 inch și rezoluție de 160×80 pixeli. Include cu un accelerometru și un monitor cardiac cu EKG și PPG. Monitorizează indicatorii cheie de sănătate, precum schimbările de ritm cardiac, caloriile arse sau nivelul de stres.

Datorită prezenței senzorilor EKG și utilizării tehnologiei cu inteligență artificială, utilizatorul poate monitoriza parametrii mai greu de observat ai stării corpului, antrenamentele „smart”, recuperarea sau starea de sănătate. De asemenea, el poate monitoriza bătăile inimii și poate obține o analiză a stării corpului ca nivel de rezistență, pregătire pentru sarcini cardio, stres și nivel de productivitate.

Include astfel și un trainer virtual încorporat care oferă recomandări actualizate de instruire și recuperare, care îmbunătățesc eficiența sesiunilor de antrenament și monitorizează siguranța în timpul acestora. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot urmări nivelul de stres, energie sau productivitate, pot analiza antrenamentele finalizate și pot observa tendințele în urma acestora. De asemenea, pot urmări în timp real activitatea cardiacă. Toate acestea, dar și rezultatele antrenamentelor pot fi stocate în cloud, prin intermediul aplicației Canyon Life, care este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android.

Cu o încărcare completă a bateriei, brățara poate fi utilizată până la 5 zile de lucru intens și până la 15 zile în modul standby. Clasa de protecție IP67 o protejează de posibila pătrundere a particulelor mici și a lichidelor și permite scufundarea pe termen scurt în apă la o adâncime de un metru.

Canyon Smart Coach SB-75 este potrivită pentru utilizarea de zi cu zi, atât de către începători, cât și de către profesioniști. Senzorii de înaltă precizie și inteligența artificială permit prelucrarea datelor la nivelul dispozitivelor din segmentul premium, ceea ce distinge Smart Coach SB-75 de modele similare.

Aplicația Canyon Life

Smart Coach SB-75 se poate conecta prin Bluetooth cu telefonul, astfel încât utilizatorul poate primi toate notificările de pe smartphone: SMS- uri, apeluri primite, semnale de la rețelele sociale. De asemenea, pe lângă funcțiile și caracteristicile clasice, precum monitorizarea pașilor, a somnului, prognoza meteo și control cameră foto, Canyon Smart Coach SB-75 are și patru moduri sport (mers pe jos, alergat, cățărări și ciclism).

Pentru conectarea la telefonul mobil avem la dispoziție aplicația Canyon Life. Această aplicație a fost adaptată pentru întreaga gamă de benzi fitness sau ceasuri smart Canyon. Ea permite utilizatorilor să profite la maximum de dispozitivele lor. Include toate funcțiile smart dorite: notificări, calendar, controlul celor mai importanți indicatori de sănătate și sport sau odihnă. Aplicația asigură o securitate perfectă a datelor. Este mult mai ușor să vezi informațiile pe un ecran mare. De asemenea, ai istoric cu tabelele în care sunt afișate datele.

Intefața este simplă și cuprinde majoritatea informațiilor. Numărul de pași și targetul asumat. Cât ai făcut și cât mai ai de terminat. Informații despre distanța parcursă, calorii arse, timpul în care ai fost activ. Apoi sunt ecrane separate cu analiza somnului, rata cardiacă și EKG, apoi secțiunea cu antrenorul virtual. M-a lăudat că nu sunt stresat, dar cred că trebuie să mă recuperez după sesiunile intense din ultimele zile.

Mi-a plăcut că instalarea și setarea a fost extrem de intuitivă și rapidă și nu am avut nicio eroare. S-a sincronizat instant și merge foarte bine.

Concluzii

Canyon Smart Coach SB-75 este interesantă pentru pasionații de sport și cei care trebuie să facă mișcare. Arată exact numărul de pași, calorii consumate și rata inimii. Aveți ca bonus și acel EKG. Dacă includea GPS și monitorizarea nivelului de oxigen în sânge ar fi fost un hit. Dar lasă locul pentru un produs viitor mai complex și dotat. Una peste alta am avut o experiență plăcută și vă recomand acest produs.

Galerie foto