Așa de week-end, am fost la o zi de naștere la un restaurant cu loc de joacă pentru copii. Casa Latină, cea din Panduri (fix peste drum de Academia Militară, lângă Carrefour Market ăla). Nu vă luați după harta de pe site-ul lor, care m-a încurcat un pic. Este închisă, se intră din șoseaua Panduri. Spațiul pentru evenimente cu copii pare proaspăt amenajat, este dotat cu toate minunile pământului (să vedeți pozele), inclusiv Wii și PlayStation 2. Meniul a fost ok, oamenii de treabă și din câte am înțeles prețul a fost ok. Nu chiar ca la McDonalds, dar nici scump și am stat cam 3 ore și jumătate, în loc de o oră și jumătate.

Casa Latina - Panduri - loc de joaca pentru copii

Casa Latină

A fost ok atât ca aranjament, cât și ca meniu și cost total. În sală încap cam 30 de adulți, maxim 40 mai înghesuit, iar în locul de joacă cred că intră vreo 10-15 copii fără probleme. Sunt despărțite prin geam, poți vedea tot ce se întâmplă, dar nu ești obligat să asculți și țipetele 🙂 Am înțeles că au și programe speciale pentru copii, dar ar fi costat în plus. Experiența a fost foarte pozitivă.

Ce lipsește pentru o atmosferă perfectă acolo?
– o muzică pentru copii – în zona de joacă se auzeau doar echipamentele gonflabile care făceau ceva zgomot;
– aerul era cam închis;

Casa Latina - Panduri - loc de joaca pentru copii

Mi-a plăcut că angajații s-au purtat foarte ok, fetele de acolo i-au ajutat pe copii cu consolele de joc fără să facă mutre, ne-au ajutat de câte ori am avut ceva de făcut și așa mai departe. Meniul a constat din platouri, foarte bine echilibrate și combinate, costa cam 60 de lei un platou din câte am înțeles.

Casa Latina - Panduri - meniu

Și da, îmi place că nu se fumează în zona cu copii, cum se întâmplă în alte părți. Copiii au avut meniul lor, niște chiftele, șnițele și piure, au mâncat tot, pentru că s-au agitat foarte mult și li se făcuse foame.

De asemenea de notat, băutura și tortul au fost din altă parte și nu s-a opus nimeni și nici nu a făcut nimeni scandal.

Galerie foto

[nggallery id=179]