Noi am incheiat vizita la IFA Berlin si incerc sa va scriu cateva impresii despre gadgeturi si tehnologiile noi. Sa o luam usor. Vad ca multa lume rade de camera cu Android si zice ca e absurda. Nu e asa. Galaxy Camera e un gadget fain. Am spus-o si la lansarea camerei Nikon: camera foto de buzunar poate face poze bunicele si datorita Android poti folosi Instagram sau Camera Plus sau alte aplicatii.

image

Poti juca jocuri cand te plictisesti, are un ecran touchscreen super si maricel. Poti folosi Photoshop Express si alte unelte Adobe.

Spre deosebire de Nikon, Samsung a pus pe camera Galaxy Android 4.1 Jelly Bean, care se misca foarte rapid. Apoi are si 3G – daca ai bani si n-ai WiFi la indemana. Daca puteai sa si vorbesti la ea ar fi fost camera foto perfecta de vacanta.

Android 4.1 are aplicatie foto mai buna, am testat cu SGS2 pe Jelly Bean si SGS3 cu Android 4.0.4 – ies mai clare pe 4.1. Oamenii de la Samsung au demonstrat la stand si moduri noi de fotografie introduse in meniu. M-am uitat la cateva… sincer fac niste poze care in mod normal ies doar cu DSLR-ul. Si aia daca stii cum sa-l setezi.

In fine, cred ca va fi scumpa, nu stim acuma pretul, dar cred ca va avea succes. Iar Samsung sunt cam zero la ora actuala pe foto. Poate asa vor urca un pic si pe nisa asta. Raman cu o impresie buna despre Android Camera.

REVIN cu poze si filme cu ea. Cans ajung la tzeava de net.