Am făcut o comparație între cele două modele de translatoare testate de mine: Vasco V4 și Vasco M3. Vreau să vă ajut să faceți cea mai bună alegere pentru voi atunci când cumpărați un astfel de dispozitiv. Rămâne valabil în continuare codul meu de reducere Dan5 pentru achiziționarea unui aparat de tradus.


Pe scurt, avantajele fiecărei variante

+ Avantajele Vasco Translator V4:
– ecran mare și color;
– traduce până la 108 limbi;
– 96% precizie a traducerii;
– audio, text și poze;
– viteză sub 0,5 secunde;
– conexiune de date peste tot în lume;

+ Avantajele Vasco Translator M3:
– interfață simplificată;
– autonomie peste 7 zile;
– traducere vocală în +70 de limbi;
– 96% precizie a traducerii;
– cartelă SIM cu internet gratuit în 200 de țări;
– mufă de căști clasică (3,5 mm jack)
– preț mai atractiv

De ce aș alege Vasco V4

Eu personal aș alege un traducător instant Vasco Translator V4 pentru că are un ecran mare, color, cu diagonala de 5 inch. Acest display face totul vizibil și nici nu consumă prea tare bateria. Este un dispozitiv modern, solid, destul de compact și ușor de folosit. Poate fi comandat în cinci versiuni de culoare.

Traduce în ambele sensuri simultan, atât ce zici tu către un străin, dar și ce zice el către tine. În funcție de conexiune, durează maxim 0,5 secunde să traducă o expresie. Traducerea a fost auditată și are o acuratețe de 96% datorită diferitelor motoare de traducere implementate în translator. Dispozitivul include 10 motoare diferite de traducere. Cel mai bun motor este selectat în funcție de limbile utilizate – astfel asigură că, pentru fiecare pereche de limbi, oferă cea mai bună traducere posibilă.
Are de asemenea cea mai actualizată pronunție a cuvintelor, acestea sunt pronunțate de persoane native din fiecare țară.

Dispozitivul este intuitiv, ușor de setat și folosit. Trebuie doar încărcată bateria și apoi vă va ține cinci zile de utilizare continuă. Are două microfoane pentru a reduce zgomotele externe. Difuzoarele integrate sunt destul de puternice pentru a fi auzite.

Unii vor prefera Vasco Translator M3

Dispozitivul translator electronic Vasco Translator M3 este mai compact și ușor comparat cu modelul analizat mai sus. Are un ecran de 2 inch în loc de cel de 5 inch. Totuși, păstrează toate funcțiile inteligente și se descurcă în orice situație. Interfața este simplificată și butoanele sunt mai mari și mai vizibile.

Mai mult, vine cu funcția specială TranslaCall: traducerea unor apeluri audio la distanță. Știu că la celălalt model s-a spus că prindea mai greu discuțiile prin speaker. Aici, traducerea vă este asigurată de funcția specială.
Autonomia este de 180 de ore, trece de 7 zile lejer. Este un dispozitiv modern, solid, compact și ușor de folosit. Poate fi comandat în șase versiuni de culoare. Astfel de gadgeturi nu pot lipsi din bagaj dacă plecați în țările exotice din Africa, Asia sau America de Sud. Deși poate fi util și dacă mergeți doar până în Bulgaria.

Este un traducător ideal dacă aveți apeluri online, participați la ședințe web sau negocieri cu cei din afară. Iar modelul M3 este un pic mai accesibil din punct de vedere al prețului.

Concluzii

Cei care preferă dispozitive mai compacte, dar cu autonomie mai mare, vor merge pe Vasco M3. Cei care preferă, ca și mine, ecranul de mari dimensiuni, vor alege modelul Vasco V4. Bine, rămâne de analizat și diferența de preț dintre cele două modele.
Oricare varianta de aparat de tradus ați alege, puteți folosi pe site-ul Vasco codul meu de reducere Dan5, pentru un discount de 5 procente.

Galerie foto