Am testat pentru voi cele mai noi accesorii pentru smartphone, PopSockets și PopClip, care vă ajută să faceți poze mai bune, să vă jucați și mai ales să nu mai scăpați telefonul pe jos. Un norocos câștigător va putea obține gratuit un set accesorii PopSocket după ce citește acest articol – detalii la final.
Bonus: toți cititorii au la dispoziție un cod de reducere dacă sunt interesați de produs.

0008

Ce este PopSockets

Acesoriile sunt gândite astfel încât să se lipească pe spatele telefonului, ca să poți să îl ții confortabil în mână.
Ideea ar fi următoarea:
– nu mai scapi telefonul pe jos;
– chiar dacă îl scapi, fiind mai greu spatele, nu cade pe ecran;
– joci comod jocuri video, mai ales cele de condus;
– faci poze mai stabile, inclusiv poze selfie;
– ții mai ușor telefonul pe birou;

Sunt numeroase scenarii de utilizare pentru PopSockets. Există și la ei pe site un clip informativ, dar aveți unul și spre finalul articolului. Au un sistem de prindere bazat pe un lipici solid care nu pătează și se șterge ușor. În același timp este foarte rezistent, nu s-a desprins oricât de intens am folosit telefonul.

Trebuie să aveți grijă la câteva aspecte, de exemplu, dacă este praf pe telefon când lipim accesoriul, acesta s-ar putea să nu se lipească complet. Ștergeți telefonul cu o cârpă moale înainte. Nici ud nu e bine să fie. Lipiciul PopSocket sau PopClip este destul de rezistent, dar nu trebuie să stea foarte mult în aer liber pentru că se poate usca. Se pot repoziționa accesoriile pe spatele aparatului, dar nu de foarte multe ori. Cel mai bine este să montați accesoriul corect din prima. De asemenea, am tras cu putere de un PopSocket, am reușit să îl demontez. Nu este nicio problemă, el se montează la loc, are un capac care se prinde cu cleme.

Îmi place ideea că că se poate plia – nu ocupă mult loc când ținem telefonul în buzunar, iar când ai nevoie de el se extinde imediat. De asemenea, îmi place faptul că au multe tipuri de design pentru fiecare personalitate.

0011

Ce este PopClip?

Accesoriul PopClip este relativ similar cu PopSocket, respectiv este un fel de cârlig de prindere. Se lipește pe geamul de la mașină, pe perete la birou, oriunde ai nevoie să pui telefonul. Apoi cu ajutorul PopSocket prinzi telefonul direct în PopClip și va sta acolo, poți folosi telefonul în diverse poziții. Se poate pune pe spatele unei tablete și să agăți tableta într-un cui la bucătărie și să urmărești acolo tutorialele de gătit.

PopSockets îți permite de exemplu să prinzi telefonul de ecranul laptopului sau să ții firul de căști înfășurat să nu atârne urât.
Trebuie să ai imaginație și vei găsi o mulțime de utilizări pentru PopSockets și PopClip.

P.S. pentru cei din business, puteți comanda PopSockets cu logo-ul firmei sau orice alt design vă place vouă. Cu reducerea oferită de codul meu de mai jos este chiar o afacere.

Concurs

Răspunde într-un comentariu la acest articol cum vei folosi exact dispozitivele PopSocket – pentru jocuri video, pentru fotografii cu telefonul, pentru a citi cărțile favorite sau pentru a urmări filme… Fiecare cu scenariul lui propriu de utilizare. Dacă vă place mai mult ideea PopClip, spuneți în comentariu cum ați folosi sistemul de prindere.

Concursul este deschis pînă pe 31 octombrie ora 23:59.
Câștigătorul va fi tras la sorți dintre răspunsurile valabile.

Bonus

Cititorii Computerblog.Ro care comandă de pe site-ul oficial PopSocket și PopClip vor beneficia de reducere 15% dacă folosesc codul meu special.
Introduceți la fiecare comandă codul DRAGOMIR pentru a beneficia de discount !
reducere

Dacă aveți întrebări suplimentare, puteți lăsa în comentarii de asemenea.

Video


Galerie foto