Vremea bună a trecut și începe să fie friguț noaptea. Chiar dacă suntem încă la temperaturi pozitive, situația se va schimba rapid în perioada următoare. Dacă centrala termică veche nu mai face față situației și consumă mult, este timpul să treceți la o soluție modernă și mai economică: pachetul Thermo Hybrid Combo de la ENGIE.

Thermo Hybrid Combo de la ENGIE

Tehnologia modernă merită investiția

Din păcate această ofertă nu este pentru cei care nu au centrală deloc. Este destinată exclusiv clienților ENGIE de gaze naturale care au adoptat deja centrala termică, în special la case. Pentru cei care folosesc centrale mai vechi, care acum sunt ineficiente și pot avea diverse probleme. Fie consumă excesiv, fie nu mai fac față cu încălzirea și a venit timpul pentru ceva nou și modern.

Centrala este ideală pentru acasă. Poți încălzi rapid atunci când este nevoie. Poți face un duș cald de câte ori vrei. Nu te mai interesează ce se întâmplă în cartier cu termoficarea sau apa caldă. Însă foarte mulți români au pus centrale demult, tehnologia fiind depășită.

Soluția cea mai modernă pentru pasionații de tehnologie: poți înlocui centrala veche cu un „hibrid”. O soluție de încălzire bazată pe o centrală în condensare care aduce economie de energie și confort sporit prin funcțiile noi pe care le aduce. Noul Thermo Hybrid Combo de la ENGIE (link 2) își propune să aducă alături de centrala în condensare și o pompă de căldură eficientă.

Trebuie luat însă în calcul faptul că aceasta este o unitate care se instalează în exterior. Iar centrala se instalează în interior. În consecință, se pretează în general pentru case, întrucât spațiul oferă mai multe opțiuni de montaj. Cele două echipamente trebuie să fie destul de aproape, în general pe același perete. Există și apartamente unde ar putea merge, dar trebuie văzut în funcție de configurație.

De ce merită instalată această soluție? Păi, în primul rând, reduce consumul total de gaz în comparație cu vechea centrală. În funcție de situație, sistemul poate oferi o o eficiență de patru ori mai mare. La costurile actuale, o astfel de economie este justificată în sine.

Performanța este obținută în timpul încălzirii, conform datelor tehnice Immergas pentru sistemul MAGIS COMBO 9 V2 format din centrala termică în condensare pe gaze naturale și pompa de căldură aer-apă, luând în calcul o casă bine izolată, o temperatură exterioară de 7°C și temperatura apei pe tur de 35°C (coeficient de performanță de 4,81).

În al doilea rând, scapi de alte bătăi de cap. Soluția include instalare completă și mentenanță pentru noua centrală. Iar în al treilea rând, tot sistemul se poate plăti în 60 de rate, direct pe factura de gaz.

Pe viitor, veți putea putea dezvolta sistemul de încălzire: veți adăuga ușor și alte echipamente, precum panouri fotovoltaice, astfel încât să micșorați și mai mult costurile și să fiți mai prietenoși cu mediul.

Ce conține pachetul

Noua ofertă de la ENGIE include o centrală termică în condensare Immergas, precum și pompa de căldură-aer Immergas aferentă. Sunt incluse serviciile de instalare a noului sistem și de asemenea servicii tehnice de verificare, revizii periodice pentru instalația de gaz și centrală în următorii cinci ani. Așa că puteți alege plata în rate și nu veți avea bătăi de cap în următoarea perioadă.