Am comparat Samsung Galaxy Note 8 cu telefonul pe care-l folosesc acum, Galaxy S8+. Vă prezint mai jos ideile principale, dați play și la video dacă aveți răbdare 🙂
Samsung Galaxy Note 8 aici – >>


Note 8 versus Galaxy S8+

Puteți citi versiunea pe larg după prima întâlnire cu Note 8, păreri la cald. Aici am să pun câteva idei care s-au sedimentat după testele din ultimele zile. Tot nu reprezintă o concluzie clară precum cea obținută după review. Dar sper să le fie de folos celor interesați să cumpere Samsung Galaxy Note 8.

Note 8 este foarte bun. Dacă exista anul acesta un terminal smartphone care merita banii, era S8, iar Note 8 este un pic mai bun. Este foarte adevăerat că este scump, dacă nu aveți bani și strângeți 1000 de euro, plecați în vacanță și nu dați banii pe telefon. Sau luați-vă ceva cu adevărat util pentru voi. Însă dacă aveți bani și sunteți interesați dacă merită sau nu Note 8, ei bine, merită din plin. Nu o să vă dezamăgească. Chiar de data asta nu are nicio problemă. Desigur, așa au fost și primele review-uri după lansarea Note 7, pentru că oricât ai vedea telefonul la eveniment sau expoziție, tot nu ai o experiență cu el. Doar după ce oamenii cumpără și folosesc terminalele apar detalii dacă sunt probleme;

ads

Design-ul Note 8 este mai bun. Terminalul a trecut printr-un proces de rafinare și are acum margini subțiri și un aspect mai bun. Diferențele față de S8 nu sunt mari, dar mie personal îmi place mai mult cum arată Galaxy Note 8. Chiar în comparație, să vedeți filmul, pare că arată mai bine. Din punct de vedere tehnic pare să fie același display, doar cu 0.1 inch mai mare, dar ecranul Note 8 a fost deja certificat, cu cel mai mare scor.

Prețul Note 8 este mare. După cum știm din articolele cu oferte, prețul Galaxy Note 8 bate spre 960 de euro fără abonamente noi sau alte reduceri. La ora actuală, prețul Galaxy S8+ tinde spre 750 de euro și uneori mai scade, cum au campanii de reduceri. Probabil de Black Friday în noiembrie se va termina stocul de S8.

Performanța Note 8 nu este mai mare. Deși Note 8 are 6GB de RAM, testele de performanță nu prea utilizează toată memoria și scorurile nu sunt mai mari. În Antutu, cel mai cunoscut test benchmark, scorul este de 170.000 de puncte. Între timp, prin actualizări, Galaxy S8 bate spre 200.000 de puncte, valoarea maximă la ora actuală. Xiaomi și Apple bat spre 180.000 de puncte, dar compania chineză e cunoscută că manipulează software aceste teste pentru a avea cifre mai mari. Iar OnePlus face 175.000, deci mici diferențe insesizabile.

Autonomia Note 8 va fi o problemă. Având același procesor ca S8 și o baterie mai mică, Note 8 va avea probleme de autonomie. Sigur că se mai pot face ajustări software și optimizări. Dar Note 8 are 3.300 mAh și S8+ are 3.500 mAh, în condițiile în care diferă și ecranul.

Camera Note 8 este un atuu. Știm deja că Galaxy S8 are una dintre cele mai bune camere foto de pe piață, eu cu ea fotografiez și filmez și am rezultate extrem de bune. Acum vine însă Note 8, cu o cameră foto duală pe care abia aștept să o testez. Cred că dacă au optimizat partea de software, camera duală de pe Note 8 va fi un avantaj, va permite o mai bună experiență de fotografiere. Să vedem, va sosi la teste în curând.

Săptămâna viitoare sau maxim peste 10 zile, Note 8 va fi disponibil pentru teste și o să vă tot povestesc despre el. Așa că vom trage mai multe concluzii ulterior. Citește pe site-ul oficial despre acest model.

Galerie foto