Recunosc sincer că nu știu să recunosc la prima vedere fiecare nuanță de culoare. Știți voi, bărbații nu se pricep bine la nuanțe, nici la denumiri precum marsala sau radiant orchid. Pentru mine, între roz și roșu nu sunt alte nuanțe, ori e roz, ori e roșu. Dar în lumea culorilor situația este cu totul alta…

 

0004

Canon are o campanie interesantă (sunt două concursuri, detaliez) cu multe premii, la care puteți participa și voi. Mesajul principal este că redarea culorilor originale este importantă, iar dacă poți recunoaște culorile, ai făcut deja un pas înainte. Iar pentru a imprima corect documentele și fotografiile realizate, ai nevoie nu doar de o imprimantă bună de la Canon, dar și de consumabilele originale.

Întâi, cei care participă în concursul online de recunoaștere a culorilor intră automat în cursa pentru una din cele șase imprimante Canon PIXMA MG 7550. Este o imprimantă compactă și rapidă, pentru acasă, cu tehnologie WiFi și wireless direct, NFC, slot de carduri SD. Este și scanner și are un ecran LCD color pentru principalele operațiuni. Oferă o calitate foarte bună a imaginilor și are un preț bun.

Pentru a participa la acest concurs trebuie doar să recunoașteți nuanțele de culori dintr-o paletă largă prezentată pe site. Este un test distractiv și ușor de parcurs, așa o să aflați și voi despre corai sau marsala, există zeci de nume ciudate de culori. Mie mi-a ieșit un procent toal de 58% de nuanțe recunoscute. Oare voi cum stați la acest capitol? Dacă iese scorul mic puteți juca din nou pînă când învățați toate nuanțele.

Apoi, partea și mai interesantă a acestei campanii este un concurs cu alte premii, mai atractive: utilizatorii care au o imprimantă Canon acasă sau la birou și cumpără în perioada promoției cel puțin un consumabil original pot câștiga un scuter Piaggio, un MacBook Air sau un hoverboard inteligent. Pentru a intra în acest concurs trebuie să păstrați ambalajul și factura fiscală, iar datele trebuie introduse tot pe site-ul de campanie.

Intră în concurs consumabilele (cu excepția hârtiei foto) cumpărate în perioada 1 mai – 30 iunie 2016 pentru gamele MAXIFY, PIXMA și i-SENSYS care au fost cumpărate de la partenerii Canon.

0001