Știu că vă pasionează concursurile și HTC One (M8) este unul dintre terminalele smartphone de top la ora actuală. Așa că nu puteam să nu observ un concurs la care puteți câștiga un astfel de smartphone, normal sau chiar… din aur (nu glumesc, este o ediție specială din aur, care costă 2.700 de euro!). Sunt alte cinci șanse de a câștiga telefoane HTC One (M8) normale (GunMetal Grey), plus o mulțime de alte premii: tricouri sau șepci.

HT One (m8) Gold
HT One (m8) Gold

Concursul este activ pe site-ul dedicat, iar înscrierea este deschisă pînă pe 12 august 2014. Mecanismul este simplu, dar trebuie să fiți atenți pentru a putea câștiga premiile dorite. Mai întâi aveți de completat un banal formular online și intrați în cursa pentru premiile generale, să le zicem „de consolare” – tricouri, șepci. Dacă însă faceți și o achiziție de pe www.cosmote.ro puteți câștiga premii interesante.

Pînă pe 12 august, orice achiziție de pe site-ul operatorului vă permite să intrați în cursa pentru un HTC One (M8). Fie că faceți o reîncărcare online a cartelei Cosmote, fie cumpărați accesorii pentru telefon (o folie pentru ecran este oricând utilă), orice achiziție online vă oferă un cod care poate fi înscris în competiție.

Dacă vă doriți neapărat telefonul de aur, HTC One (M8) Precious Gold, în valoare de 2.700 de euro, trebuie să faceți o achiziție pe site-ul Cosmote a unui produs HTC. Chiar dacă este un accesoriu produs de HTC, tot intrați în cursa pentru premiul cel mare.

ads

Vă puteți înscrie în cursă acum și puteți adăuga mai târziu codul de vânzare, nu e obligatorie înscrierea după achiziție.

Despre HTC One m8

Smartphone-ul de top taiwanez merită tot efortul. Este în top 3 terminale smartphone ale anului 2014, costă 2.700 de lei fără conectare, iar ediția de aur, realizată de compania britanică Goldgenie, costă 2.700 de euro.

HTC One (M8) are un procesor de top: Quad-core Krait 400 (Snapdragon 801), cu accelerator grafic Adreno 330, o combinație letală, de top în clasamentele benchmark de performanță. Dispune de 2GB de RAM, stocare internă de 16GB și un slot de carduri microSD. Terminalul are un display SuperLCD de 5 inch, Full HD, cu 441 ppi densitate. Camera foto Ultrapixel rămâne un element inedit, deosebit de toate celelate terminale Android de top. Bateria are o autonomie bună și HTC a realizat Ultra Power Saving Mode, un mod care taie orice consum de energie și prelungește mult viața terminalului.

Concluzie

Dacă vă doriți un smartphone de top fără mari bătăi de cap, acest concurs este la fix – doar cumpărați ceva pe site, completați un formular și aveți șansa de a câștiga unul din cele cinci telefoane. Dacă vă place mult ediția de aur și credeți că merită efortul, cumpărați de pe site un accesoriu HTC și intrați automat în tragerea la sorți pentru modelul din aur.