Concurs de Sarbatori – – multumita celor de la WND Romania, unicul importator in Romania telefoanelor mobile Dual SIM WND (WND Telecom) – unul dintre cititorii dandragomir.biz va primi cadou un nou telefon mobil marca WND..

Nu-i asa ca e stresant sa iei mereu la tine doua telefoane? Cate unul pentru fiecare numar de celular? Eu unul stiu bine pentru ca am talent la pierdut telefoane… In urmatoarele zile am sa scriu si impresiile mele despre telefonul WND Wind Duo 3200 Glow, un terminal ultrasubtire si extrem de compact, rezistent si dotat ecran tactil (!).

WND Wind Duo 3200 Glow

(P) Telefonul poate fi gasit in toate magazinele partenere Cosmote, in magazinele Fonomat, Arsis, si altele, dar si in hypermarketuri. Proprietarii de magazine de telefoane si accesorii GSM pot comanda de la Word Comm (cel mai mare distribuitor de terminale si accesorii GSM) terminalele WND pentru a le comercializa si in magazinele lor.

Acest model poate fi castigat extrem de usor de unul dintre cititori. Sunt trei modalitati de a intra in acest concurs:

1) In timp ce iti faci cumparaturile de Sarbatori  in Supermarket, Mall, Hypermarket sau mai stiu eu ce, vezi in magazin, sau in galeria comerciala, sau undeva, un telefon WND. Ii faci poza cu telefonul tau mobil si ne trimiti poza.

2) Mergi prin magazine si nu gasesti deloc telefonul. Intri aici a doua zi si scrii la comentarii, dar te rog scrie povestea intreaga unde ai fost, cu ce ocazie, ce ai cautat si cum ai descoperit ca nu exista telefonul WND acolo.

3) Scrie pe blogul tau o poveste – cum te-ar ajuta un telefon Dual SIM Wind  in viata de zi cu zi – pune un link aici. Daca acest trackback nu apare automat contacteaza-ma imediat!

In oricare din cele trei faze trebuie sa avem datele tale de contact complete – macar nume si adresa de e-mail daca nu si numarul de telefon mobil.

Cum se castiga premiul?

Pe 8 ianuriare, cei care au indeplinit macar UNA dintre conditiile de mai sus intra automat in tragerea la sorti.
Tragerea la sorti este filmata si va fi prezentata tuturor participantilor.

Mult succes!

POZELE facute cu telefonul WND vor fi trimise prin e-mail la adresa massmedia [arond] gmail . com

Telefonul mobil costa aproximaiv 500 de lei ! Sunt disponibile variantele Black, White sau Silver, la alegerea castigatorului!

UPDATE –  13,01,2010

Am incarcat tragerea la sorti pe site. Vedeti filmul si aflati castigatorul. Astept detaliile de expeditie pentru colet.

Precizare: nu am nicio legatura de familie si nici nu cunosc participantul respectiv. Succes!