Completând chestionarul și comentând la acest post poți câștiga un telefon mobil Dual SIM WND Wind DUO 2100, binecunoscutul model cu două fețe. E obligatoriu să ne spui în comentariu ce ai ales și de ce(!). Răspunde SINCER, oricum intri in concurs.

Compania WND face acest sondaj pentru a observa dorințele consumatorilor. WND dorește să lanseze anul acesta mai multe modele de telefoane mobile și vrea să afle părerea voastră. În chestionar sunt puse diferite opțiuni pe care ni le-am dori de la un telefon DUAL-SIM – dar vă explicăm și cu ce procent aceste opțiuni scumpesc telefonul.

Update: stai aproape că mai vin și alte concursuri. Aboneza-te la știri prin RSS sau la Newsletter.  Ma poti urmari pe Twitter sau ma gasesti pe Facebook.

WND Wind Duo 2100 Dual SIM

Vă dau un exemplu, un telefon DUAL-SIM WND standard, care va apărea în curând, are ecran touchscreen, acceleromentru, camera standard de 5 megapixeli și va costa 549 lei, preț de raft. Cu majoritatea specificațiilor din chestionar bifate (sistem de operare Android, 3G, WiFi, GPS, camera avansată, ecran capacitiv OLED și fără tastatură Qwerty) ar avea prețul de raft în jurul valorii de 1299-1399 lei.

Acum, posibilii clienți pot stabili ce doresc sa aibă un telefon DUAL-SIM – dar și cât ați fi dispuși să plătiți pentru asta.

Chestionarul este deschis pînă pe 31 august. Fiecare comentariu va primi un număr și va intra în tragerea la sorți, iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți (folosind www.random.org). Poți alege câte funcții vrei, dar atenție la preț.

[poll id=24]

Atenție: urmează și alte concursuri în iulie și august. Primul concurs diferit de acesta se lansează pe 20 iulie. Vor fi în total patru concursuri de vară… Treci pe aici să descoperi premiile!