Astăzi am să vă scriu iar despre terminalele smartphone Yezz, v-am prezentat ce s-a lansat la IFA Berlin, iar telefoanele le găsiți pe site-ul Internity.

Yezz Andy A5T
Yezz Andy A5T

 

Trebuie doar să intrați acolo și să urmăriți modelele listate, alegeți un telefon care vă place în mod deosebit și apoi reveniți aici. Lăsați un comentariu în care spuneți care dintre aceste modele vă place și de ce anume, iar apoi intrați în tragerea la sorți pentru un smartphone Yezz.

Premiul va fi un terminal Yezz Andy 5TJ (foto), un model smartphone cu Android cu design bun și dotări hardware ok, la un preț imbatabil. Modelul are un ecran de 5 inch, IPS 720p, procesor quad-core la 1.3 GHz și 1 GB de RAM, stocare internă de 4GB și slot de carduri de memorie microSD. Terminalul este dual-SIM și are un design plăcut. Camera foto este de 8 megapixeli și cea pentru selfie de 5 megapixeli, platforma software este Android 4.4.

Găsiți pentru el huse speciale interesante, care îl protejează și îl fac să arate bine. Yezz este un brand american și a fost adus în Europa și în România de către Avenir Telecom. V-am scris despre Yezz de mai multe ori, iar compania este implicată alături de Google în dezvoltarea Project Ara, telefonul smart modular care va permite pe viitor actualizarea componentelor din telefon fără să cumperi alt smartphone nou.

Concurs

Pașii care trebuie respectați pentru concurs:

– Descoperiți modelele Yezz pe site-ul Internity.ro;
– Lăsați aici un comentariu care să cuprindă modelul ales și ce vă place la el (!);
– Comentarii acceptate pînă pe 9.12.2015 ora 23:59 – tragerea la sorți este pe 10 decembrie 2015;

Doar comentariile complete intră în tragerea la sorți.

Te anunt pe mail de alte concursuri: